harper lee Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Pa njemu su poklonili kravu, ni manje ni višeJeste, ali je bar nisu predstavljali na bini. :D
renne Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Jeste, ali je bar nisu predstavljali na bini. :DAli jesu na teniskom terenu, doveli jadnu kravu, prekrili je zastavom i poklonili, na sred turnira.
Кристофер Лумумбо Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ali jesu na teniskom terenu, doveli jadnu kravu, prekrili je zastavom i poklonili, na sred turnira.krava je vaznija zivotinja u svajcarskoj nego u indiji. kad se vozis onim metroom na ciriskom aerodromu oni umesto muzike pustaju mukanje krava. dotle to ide. :D
Serpentina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 još jedan ekolog, kukasti kurac, wannabe ekolog, šta ja sve ovde neću videti
radisa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 (edited) krava je vaznija zivotinja u svajcarskoj nego u indiji. Naravno, kad im 2/3 (čokolada i sir) industrije brendova zavisi od te krave... Edited July 4, 2011 by radisa
Boza_zvani_Pub Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 bilo je i mnogo vecih transfera od ovog. bar je on vodio svoj sou (nismo slusali ivanovica ili stojanovica), predstavio dedu i tetku, snajka dobro trupa oko wimbledonskog sranja, mada mi nesto mnogo sicusna, georgijev debeo ko svinja, miroslav odvaljuje, bilo puno ljudi... kako pa drugacije da se organizuje docek gde jedan covek samo treba da pokaze pehar i kaze hvala, a to hoce da vidi 100.000 sugradjana, a da ne traje 5 min.
Lynn Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 kako pa drugacije da se organizuje docek gde jedan covek samo treba da pokaze pehar i kaze hvala, a to hoce da vidi 100.000 sugradjana, a da ne traje 5 min.Vratiti venue na balkon zgrade preko puta ili ti Gradske skupstine i stvar resena. Muzika na razglas, i znas u startu da vise od 5 minuta Novaka i neces videti. A ovako, zabava za raju. Private party porodice Djokovic i estradnih prilepaka - too much. Ali ako je to po Noletovoj meri, onda
tsva Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 odgledah ovu "paradu pijanstva i kica"koji mu quratz sve ovo treba tacno da mu pozelis da vise nikada nista ne osvoji ne zbog njega nego zbog ove lakrdijeP.S. ne videh mu pudlicu na bini, da i ona nesto izlaje
Garnirung Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ovo je bilo onako u stilu "Raspad u kafani za više (hiljada) osoba"Ali ne verujem da će ponavljati ovo, čak ni blizu ovog nivoa. Nema tu dovoljno potencijala za hajp, čak i da uzme i US open i titulu na kraju godine.
Boza_zvani_Pub Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 (edited) Ali ne verujem da će ponavljati ovo, čak ni blizu ovog nivoa. Nema tu dovoljno potencijala za hajp, čak i da uzme i US open i titulu na kraju godine.apsolutno. sa teniskim docecima je, hvala bogu, gotovo. osvojili smo jelte sve sto se osvojiti moze, sto je mnogo dobra stvar, kako za dokovica, tako i za sve nas, tako da sada ostaje da uzivamo mi koji volimo i to je to. sto se tice tog doceka sportista uopste, slazem se da je samo onaj posle 95. stvarno bio prava stvar. apsolutna histerija bi se eventualno mogla ponoviti ukoliko npr kosarkasi dosegnu do zlata na OI ili furbaleri do neke medalje na SP, sve ostalo - jok. meni je licno, osvajanje wimbldona od strane nekog naseg oduvek bio top 5 sportski navijacki san (secam se da sam mesecima pljuvao i psovao djokovica nakon sto je predao ono polufinale nadalu), ali za divno cudo uopste nisam upao u euforiju u kakvu znam da upadnem. il' sam vec mnogo mator, il' me malo smorila opsta halabuka oko svega. Edited July 5, 2011 by Boza_zvani_Pub
Timmi Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 (edited) kad bi fudbaleri uzeli medalju na sp, to bi bilo neuporedivo sa svim dosadasnjim docecima i opstim euforijama. jbt, kad se samo sjetim utakmice protiv njemacke i kolektivne i licne egzaltiranosti tokom i nakon nje i svih onih dana iscekivanja meca sa australijom. ali popularnost fudbala je upravo u tome, mnogo vise nego u ljepoti same igre i sporta. Edited July 5, 2011 by Timmi
Recommended Posts