Serpentina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 (edited) Vidi Pralice, još samo Viško odnekut da iskoči.Sumnjam da je tap011 Novakov omiljeni bend, kao što sumnjam da mu je cipiripi omiljena čokolada. On to sve zbog Srbije. Edited July 4, 2011 by Serpentina
harper lee Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Srpska zastava dugacka 50 metara... kako li ce ekipa sa SZD prezivjeti ovo Ne znam kako oni ali ja da nisam iskljucio na vreme pucao bih sebi u usta tetejcem. Sve te proslave su u smislu organizacije dno ali ova je bila dno dna.
Mil@n Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Lepo je sve to, sportski uspesi, doček, i ja sam se iskreno radovao juče... ali mi je zaista neprijatno gledati sve ovo. Gade mi se svi ti što se uvlače Novaku, pardon, Noletu u dupe ovih dana gledajući da izvuku ličnu korist iz svega toga, počevši od političara, novinara, ptauljaka-komičara u pokušaju i njhovih švalerki...edit: dobro de, vidim da nije samo ona tu, već ceo propali bend, inače Noletov omiljeni. onda donekle i razumem...Kad sam video onog skota Jeremića da pika tenis kod Noleta na gajbi, nije mi bilo dobro.
Feindouno Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ne znam kako oni ali ja da nisam iskljucio na vreme pucao bih sebi u usta tetejcem. Sve te proslave su u smislu organizacije dno ali ova je bila dno dna.Mene zabole, vidim Djovak i ekipa se super zabavljaju, srecom nisam u BG pa me ni na koji nacin ne ugrozavaju
Ras Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Kako se sada smeju ovom vašaru Fedex i ekipa. <_<kiselo :)
Кристофер Лумумбо Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Vidi Pralice, još samo Viško odnekut da iskoči.Sumnjam da je tap011 Novakov omiljeni bend, kao što sumnjam da mu je cipiripi omiljena čokolada. On to sve zbog Srbije.jel ovo ironija?
radisa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Kako se sada smeju ovom vašaru Fedex i ekipa. <_<MOžda im je žao što oni to nikada neće doživeti?Pa makar i ovako jadno i nikakvo...
Un-juice Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 MOžda im je žao što oni to nikada neće doživeti?njihovim tetkama i babama svakako jeste
Milosh76 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 (edited) Miroslaveeeeee ... po-lo-micu case od kristala....Miroslav nije dobar za B92, pa su pustili reklame Edited July 4, 2011 by Milosh76
ΟΛΥ Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 (edited) miroslav i prekinuse ga Edited July 4, 2011 by ΟΛΥ
Recommended Posts