Serpentina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Koliko ljudi! Ne znam da li ima Beograđanina koji sada nije na Novakovom dočeku.Ali koliko je glupav sav ovaj cirkus oko njega.
Quizmaster Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 propustio sam mantije :( Mmm, mantije... sa mesom -_-
Serpentina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Da li se i vama čini da je Goran ugrađivao botoks u gornju usnu? Sad mu je splasnula ali sećam se pre kakva je bila.
Quizmaster Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Đoković bolje vodi priredbu nego oni kojima je to posao. Rođeni šoumen.
Serpentina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Đoković bolje vodi priredbu nego oni kojima je to posao. Rođeni šoumen.To sam i ja primetila.
Mil@n Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Đoković bolje vodi priredbu nego oni kojima je to posao. Rođeni šoumen.Carčina. Ima harizmu za milion ljudi.
Feindouno Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Srpska zastava dugacka 50 metara... kako li ce ekipa sa SZD prezivjeti ovo
mraki Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 (edited) Lepo je sve to, sportski uspesi, doček, i ja sam se iskreno radovao juče... ali mi je zaista neprijatno gledati sve ovo. Gade mi se svi ti što se uvlače Novaku, pardon, Noletu u dupe ovih dana gledajući da izvuku ličnu korist iz svega toga, počevši od političara, novinara, patuljaka-komičara u pokušaju i njhovih švalerki...edit: dobro de, vidim da nije samo ona tu, već ceo propali bend, inače Noletov omiljeni. onda donekle i razumem... Edited July 4, 2011 by mr@ki
Recommended Posts