keitel Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Priča njegove karijere, ovaj treći set. Ima neke simbolike i u činjenici da je Hordorf sve vrijeme imao spremljen peškir oko vrata.
harper lee Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Hoćeš li odrasti mali veseljače?Nikad. U ciglo jednom setu je pokazao sve razloge zasto nikad nije postao odlican igrac u skladu sa talentom koji je imao. Ono glumatanje nakon sto se vratio posle medical-a je sramotno, pre svega prema Sepiju. Tipsa je ucinio sve da momku ogadi najveci uspeh u karijeri. Fuj.
Garnirung Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 (edited) Nikad. U ciglo jednom setu je pokazao sve razloge zasto nikad nije postao odlican igrac u skladu sa talentom koji je imao. Ono glumatanje nakon sto se vratio posle medical-a je sramotno, pre svega prema Sepiju. Tipsa je ucinio sve da momku ogadi najveci uspeh u karijeri. Fuj.Ma da. A osećam se u skladu sa jedno 15 smajlija, najšire palete.+ ovo što kaže poručnik, nekako slika karijere je ovaj treći set.Kad je uzeo telefon, odmah sam odleteo na Tviter, mislio sam da će i tamo da šizi, al izgleda da je samo smsovao. Edited June 18, 2011 by Garnirung
Dziber Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Kakva sprdnja od meca,jebote... Treba ispratiti Jankov twitter, ne verujem da ce se skoro vratiti u ovu pripizdinu
Afterburner Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0XgjLvXczZA nema jos nigde klipa sa sudijomzapecatio je w po svoj prilici
Garnirung Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Za AB i ostale ako ih zanima, ima snimak celog meča na ovom linku, 1.4 GB.
anantaram Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Za AB i ostale ako ih zanima, ima snimak celog meča na ovom linku, 1.4 GB.Zabranjeno je kačiti direktne linkove za download. Barem meni. <_<
Garnirung Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Nažalost ovo nije direktan link, već link ka stranici jednog foruma, tako da.... ispala.
anantaram Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ono što sam ja kačio je bio link ka istom forumu.
ExicPL Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 I'm so happy that I have found a new coach - Nigel Sears. It was important that I waited for the right coach, and now we've agreed to work together I can't wait to get on the court and prepare for my next tournaments.
nexus13 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 koja je milina citati postove sa pocetka sezone.... :D
Recommended Posts