harper lee Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 I na kraju izgubi Serena od Zvonareve i pored udarnickog truda sudije da je zajebe. Odavno nisam video da neko nekoga dva puta u poenu za mec loptu onako pokrade.Serena je uredno odbolovala, odpatila i odkukala svoju uobicajenu "jebo te, kako ne mogu da mrdnem od umora" drama queen ulogu. Usput je u dobrom delu meca pokazala koliko je neverovatna igracica. Ne volim ova Vilijams prenemaganja ali zahvaljujuci tome sto su odlucile da igraju postoji sansa da cu sad odgledati i zenski turnir na Vimbldonu. Sa njima i dobar tenis i vrhunska zabava, a sveti Bog zna koliko i jedno i drugo trebaju WTA turu.
Feindouno Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Na momente je stvarno igrala spektakularno (gledao 2. Set), dovoljno da mi vrati vjeru u zenski tenis.
harper lee Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 (edited) Tipsa udje u polufinale Istborna, sa ozbiljnim sansama da uzme turnir. Malo sam gledao kako se Lepi Radek samoubija protiv Nisikorija i ne deluje mi da bi Japanac mogao Tipsi biti nepremostiva prepreka. Daleko od toga. U drugom polufinalu su jos dva slabija igraca. Dakle, ako je neko blizu Istborna neka provali u Tipsinu sobu i mazne mu playstation ili sta vec na cemu igra od igrica jer se ovakva sansa da konacno ubode ATP turnir nece skoro ukazati. Edited June 16, 2011 by harper lee
BarryWhite Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Tipsa udje u polufinale Istborna, sa ozbiljnim sansama da uzme turnir. Malo sam gledao kako se Lepi Radek samoubija protiv Nisikorija i ne deluje mi da bi Japanac mogao Tipsi biti nepremostiva prepreka. Daleko od toga. U drugom polufinalu su jos dva slabija igraca. Dakle, ako je neko blizu Istborna neka provali u Tipsinu sobu i mazne mu playstation ili sta vec na cemu igra od igrica jer se ovakva sansa da konacno ubode ATP turnir nece skoro ukazati. http://www.youtube.com/watch?v=H7RawQay3Z4&feature=player_embedded :D
renne Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Tipso lagano dobio prvi set, znači sledi taj brejk u trećem :)
Ras Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 (edited) kad je finale?u 17h (valjda)edit: sad video - još se igra ž. finale Edited June 18, 2011 by Ras
Garnirung Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 (edited) Jbg, jeste da vetar smara, ali Sepi igra taman toliko bolje da uzme prvi set. Sad da li su ga usrale one silne linije koje je ispogadjao u sredini seta, ne znam, ali dobio je i Janko nešto poena na vetar.Prilika za istoriju. Sepi počeo da igra standardno, bez crtanja linija i 1:1. Edited June 18, 2011 by Garnirung
harper lee Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Tipsarevic je zaista jedinstveno autodestruktivan. Od svih nacina da sebe dovede u totalno sranje i opasnost da izgubi mec ovaj sa drkanjem oko toga ima li ili nema dovoljno svetlosti da se igra je potpuna inovacija.
Recommended Posts