hazard Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Viktor igra protiv Berdiha, i ako ga prodje najjaci moguci dalji protivnik bi mu bio Monfis. Dobro tu je i Raonic. Ali mislim da mu je konkurencija po meri, ima sanse da ide do kraja i osvoji turnir, a bas bi bilo lepo. Tipsa mozda i na neku foru prodje Marija, al tu su Nadal, Del Potro...mada ako prodje Trckarala, Beluci ili Cilic ne izgledaju kao neka velika prepreka za 1/2.
gone fishing Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 tipsa za sada 23 nosioc na W, eto lepe šanse da se plasira (pošto neće dobiti najjače protivnike u 3 kolu (1-8)) u 1/8 finala i dođe do plasmana između 20- 25 na listi
Čutura Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Tipsa nazalost pao, al' je zato publika polozila sa desetkom, kakva razlika u poredjenju sa onom marvom pariskom...
Time Crisis Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Soderling odustao od meča u Dejvis kupu... biće neki anonimusi izgleda, lagano :)
nexus13 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Rafa gubi 3-0 u trecem protiv Conge, sa 2 brejka minusa...., sta se u slucaju poraza desava sa bodovima?
renne Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 (edited) 5:1edit: ostaje na istom Edited June 10, 2011 by renne
keitel Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ovo malo što sam vidio djeluje kao da je tankirao.Što se tiče poena, ostaje non-countable, isto bi bilo i da je ispao u prvom kolu.
Ras Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 i juče je rafa izgledao isceđeno već posle prvog setanema svežine, ali ne mislim da je to čudno (nakon RG,...)ono što sada primećujem više nego ranije je da mnogo češće pokazuje nezadovoljstvo svojim potezimanakon malo gledanja tenisa u zadnja dva dana primećujem potrebu dečaka da sebi daju malo oduška bacanjem za lopticom (conga, štepanek, marej, tipsarević...)
Recommended Posts