freakns Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Na tenisu je definitivno potrebna promena. Predlažem da se otvori i pinuje (za vreme trajanja turnira) topic npr. Rolan Garos live gde će se pratiti i komentarisati mečevi uživo i još jedan, npr. Rolan Garos - analiza gde će biti davani dojmovi o mečevima, sa minimum deset rečenica ili redova po postu. Ne nam da li je tehnički moguće držati aktuelnu atp/wta listu kao top topic kao i još jednu sa rezultatima do tada odigranih mečeva na turniru i satnicom narednih mečeva. Ovako je stvarno suviše konfuzno.ali kakva ce to analiza biti kada ste oterali harpera :(
Ros Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Na tenisu je definitivno potrebna promena. Predlažem da se otvori i pinuje (za vreme trajanja turnira) topic npr. Rolan Garos live gde će se pratiti i komentarisati mečevi uživo i još jedan, npr. Rolan Garos - analiza gde će biti davani dojmovi o mečevima, sa minimum deset rečenica ili redova po postu. Ne nam da li je tehnički moguće držati aktuelnu atp/wta listu kao top topic kao i još jednu sa rezultatima do tada odigranih mečeva na turniru i satnicom narednih mečeva. Ovako je stvarno suviše konfuzno.tako to uvek i biva kad su u pitanje grand slam turniri.takodje, u pinovanom topicu "kako se informisati" postoje linkovi na aktuelne ATP/WTA liste. na nekim teniskim forumima su te liste aktuelizovane.
amare Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ali kakva ce to analiza biti kada ste oterali harpera :(Nesto sam propustio?
Timmy Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ja predlazem da se otvore 5 topica za RG. 1 opsti gde ce se analizirati. 1 za pbp. Zatim 1 topic za shermana (zasluzio je) i po 1 za muski i zenski deo turnira. Sve ispod toga je jeres.
renne Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ali kakva ce to analiza biti kada ste oterali harpera :(eno ga harper na spikers korneru, dao fenomenalnu analizu
renne Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 eve ga :Dhttp://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=15101&st=0
Hobbit slayer Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Komentar Robbie Koeniga na Tennis TV-u:"U sluchaju da niste sigurni odakle su Djokovici..." :D
Hobbit slayer Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Realno, glup komentar.Komentar je glup, ali je chinjenica da su se cale i keva "okitili" kao da su sishli sa Ravne Gore...
Daddy Cool Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Jesu Djokovici organizovali charter za prijatelje iz BG sinoc, ili su se spontano okupili u Rimu?
tsva Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ja i dalje mislim da bi za Novaka bilo bolje da njegovi svoje shabanisanje limitiraju na domace upotrebe tj da mu ne smetaju po turnirima. Opet su ga iritirali protiv Wawrinke ako se dobro secam.Ja znam da mojima nikada ne bi dao da me prate po turnirima jer to bi bila katastrofa. Novak se skupio odlican tim oko sebe. Ti ljudi ocigledno znaju sta rade i nema potrebe da im se pomaze. Nekako najvise imam respekta prema ocu Jelene Jankovic jer ni ne znam kako covek izgleda.
Ros Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Ja i dalje mislim da bi za Novaka bilo bolje da njegovi svoje shabanisanje limitiraju na domace upotrebe tj da mu ne smetaju po turnirima. Opet su ga iritirali protiv Wawrinke ako se dobro secam.Ja znam da mojima nikada ne bi dao da me prate po turnirima jer to bi bila katastrofa. Novak se skupio odlican tim oko sebe. Ti ljudi ocigledno znaju sta rade i nema potrebe da im se pomaze. Nekako najvise imam respekta prema ocu Jelene Jankovic jer ni ne znam kako covek izgleda.mozda oni njemu dobro i dodju da ima na koga da se istrese tokom meca? meni bi tako neke meni poznate face verovatno koristile. :D
Recommended Posts