uliks Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 nole je vanzemaljac :Hail: :Hail: :Hail: Nego... Nole je vanzemaljac I baš mi je žao što Nadal nema smisla za humor ni kada dobija, ni sada, pa priča one besmislice o negledanju ovog meča .Ozbiljno, tako zamišljam neke vanzemljake ekstremno dobrog mozga. I ne samo mozga .
hazard Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Ne znam je li neki nas sportista posedovao ovakvu mentalnu moc.Sasa Djordjevic?
Lezilebovich Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 (edited) ... Edited May 15, 2011 by Lezilebovich
Kayser Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Ne znam je li neki nas sportista posedovao ovakvu mentalnu moc.
renne Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Ljudi moji, prijatelji, kumovi, braćo, sestre.O ovoj dominaciji će se tek pričati, ali posle deset, dvadest godina. :Hail:
Musky Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 moram priznati rafi da ovo nije njegov tenis...a sada ni njegova podloga...ne mogu se izbrojati pet poena koji su vredni sloumoušna...drugi set je bio poprilična agonija za sve njegove navijače.to je više bio odbrambeni badminton plus trčanje nego rafa-tenis.ali mora se priznati i noletu da mu nije ostavio izbor - to je bila jedina upotrebljiva taktika, koja mu je samo donela nešto više minuta na terenu.jasno se videlo gde ovo ide...vulgar display of power... nije što je naš....al dečko truje...
Lynn Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Sinoc je sportklub reprizirao Nole vs. Marej oko ponoci. Možda se trend nastavi.
nexus13 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 mrzim me da trazim statistiku, ako neko ima nek izbaci Rafin broj forhend vinera..., cenim da nema vise od 5
renne Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 forhend mu je večeras totalno zakazao.Sve je to stvar velikog pritiska
Barsa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Sinoc je sportklub reprizirao Nole vs. Marej oko ponoci. Možda se trend nastavi.ima na tennishaven, potrebna registracija
Recommended Posts