May 15, 201113 yr njanjanjanjanja, a mislili ste izgubiće... BRAVOOOOOO Novačeeeeeeee!!! :falimionajMauinsmajlisamišićem: malo mi žao i Rafe, al jbg. Srb'ja!!
May 15, 201113 yr njanjanjanjanja, a mislili ste izgubiće... BRAVOOOOOO Novačeeeeeeee!!! :falimionajMauinsmajlisamišićem: malo mi žao i Rafe, al jbg. Srb'ja!!
May 15, 201113 yr B92 briljira :isuse:Sat vremena su najavljivali ekskluzivni intervju sa Njoletom da bi od svega dobili samo 2 recenice koje se uopste nisu cule zbog buke na terenu
May 15, 201113 yr B92 briljira :isuse:Sat vremena su najavljivali ekskluzivni intervju sa Njoletom da bi od svega dobili samo 2 recenice koje se uopste nisu cule zbog buke na terenu kriminalno.
May 15, 201113 yr Can't stop, won't stop! Kamo smajli za Djovaka? Edited May 15, 201113 yr by Miroslav Jeftic
May 15, 201113 yr Čovek pomera granice vremnena i prostora, snage, uma, tela, svemira.Kralj, bog, mama i tata, stric i ujna.Ubedljivo najbolji sportista na planeti trenutno. Ova dominacija već postaje planetarni fenomen, ne postoji čovek koji može da objasni ovo što se dešava sa njim.Novak Jebeni Đoković, gospodar sveta!