May 15, 201113 yr kojote! strim, pliz! 3.40 pm: The drizzle is now rain... #don'tshootthemessengerDakle nakon kise, koja ce stati... jednom, ide zensko finale, pa tek onda ovi nasi. Ne pre 6-7 sigurno.
May 15, 201113 yr e do mojega. pa ne znam da li cu moci tada da gledam. ja se bas radovala sto je u 4 popodne. :(
May 15, 201113 yr Zenski i muski turnir su se igrali na odvojenim terenima..zasto bi se sada finala igrala na istom stadionu,odakle ta informacija odjednom ?
May 15, 201113 yr Zenski i muski turnir su se igrali na odvojenim terenima..zasto bi se sada finala igrala na istom stadionu,odakle ta informacija odjednom ?Nema je, lupio sam. Logicno mi da ima ljudi koji hoce da odgledaju oba finala.Btw4.12 pm: Rain to stop by 5 pm apparently and it'll then be clear for the rest of the evening!
May 15, 201113 yr Ma danas neka bude šta biti mora.Ja zadovoljan kako god da bude.e, bas cu da ti poverujem ;)
May 15, 201113 yr I sta sad..da li gledati Djovaka ili Nikolu Simica kako dere onog Crnogorca u kartanju i panji golfa keca kroz dvoriste..
May 15, 201113 yr sad na 92 pročitah da počinje oko 7pm.koristim ovu priliku da se pridružim ostalim žickateljima i poručim "lepi, dajte strim, davambogdazdravlje".ja znam samo za onaj balkan sport info i do juče je mogao tenis da se gleda, ali mi danas rekoše da nisam dovoljno vip. edit: isprobavala i strimove za plebs- oni rade. sampdorija, breša i bari ispali iz serije a. eto, da istovarim info ovde, ne znam kud ću s njom. Edited May 15, 201113 yr by Joshua