Afterburner Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 sheki, idi nadji ribu ili nesto, ne smaraj vise ovde, mada si mi postao simpatican odkad sam ukacila da te svi kuliraju dok slobodno lutas hodnicimaimam nesto da ti pokazem, ali sirom da otvoris oci
Afterburner Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 sad na red dolazi tezi zadatak, zadrzati kontinuitet iz drugog seta
sherman Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 sheki, idi nadji ribu ili nesto, ne smaraj vise ovde, mada si mi postao simpatican odkad sam ukacila da te svi kuliraju dok slobodno lutas hodnicimaimam nesto da ti pokazem, ali sirom da otvoris ocida, to si lepo primetila. niko me ne voli i svi misle da sam lud mozes li malo da mi pomognes kako to da nadjem ribu ili nesto i da manje smaram?delujes pametno, sigurno imas neku ideju
renne Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ovo će biti treći brejk za redom.JJ ne može da ubaci prvi servis nikako.
borris_ Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 da, to si lepo primetila. niko me ne voli i svi misle da sam lud mozes li malo da mi pomognes kako to da nadjem ribu ili nesto i da manje smaram?delujes pametno, sigurno imas neku idejuSmiri malo shermane
renne Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 I nastavi se.Sad bi bio red da se malo uozbilji, i vrati prvi servis.
sherman Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Smiri malo shermaneionako ce ti postovi nestati za par sati, mozda i minuta...pa cete ponovo moci da miru da pricate
Recommended Posts