Jump to content

Tenis 2011

Featured Replies

Kako bre, na Yahoo Weather za naredna tri dana predviđaju najvišu dnevnu temperaturu 25, 24, 23 C, juče je pisalo da je i manje?

Edited by Quizmaster

a Amanmuradova je Nazgul.
ccc, Nazgul je rezervisan samo za jednu osobu, na svu sreću u penzijiArancha.jpgbtw. dotična bi sa svojih 39 godina masakrirala ovu današnju konkurenciju na predstojećem RG-u. Po meni, ključni poen je bio onaj kojim je Gaske izjednačio na 4:4 u drugom setu. Kakvo vozanje na mreži. :D
Vilander izjavio da MArej ima bolji bekend. :fantom:
a sto ti je to cudno? :) mora covek nekako da zadrzi posao astrucnog konsultanta
Kako bre, na Yahoo Weather za naredna tri dana predviđaju najvišu dnevnu temperaturu 25, 24, 23 C, juče je pisalo da je i manje?
pa da biće toliko u hladovini krošnje drveća na 2m visine iznad travnjaka, gde se i očitavaju ove precizne ali za stvaran život netačne vrednosti- na suncu je barem 10-15 stepeni više

nadala sam se prolazu almagra za sledeci susret sa novakom, ali sta da se radi, morace soderling da dobije najsvezije iz pekare :P nadal je blago zivnuo nakon fekijeve rane odjave, sada ce ubrzano ozdraviti i naci se u finalu.novakov sinocni performans je bio posledica blage nervoze zbog umerene pratnje koju ima u boksu i blage napetosti koju sacinjava vavino prisustvo. teskih li meceva izmedju njih dvojice. prvi set je bio slika i prilika toga, a onda u drugom je novaku dozlogrdilo da slusa kljucanje, a i sve se odigralo dosta kasno, valjalo se leci na vreme -_- onaj fh je isao pravo is pakla, a onda bh iz cistilista -_-opet nisam gledala makija, pokazuje li znake top10 igraca ovog puta?

Meni je licilo na probleme sa alergijom, vise puta je koristio maramicu i kapi za oci :(

ja mislim da se on od beograda nije zalecio, znam da je u madridu isto bio bolestan

Bice danas jebeno sa Soderlingom. Ovaj je opet poceo da bije k'o nezdrav.

pa da biće toliko u hladovini krošnje drveća na 2m visine iznad travnjaka, gde se i očitavaju ove precizne ali za stvaran život netačne vrednosti- na suncu je barem 10-15 stepeni više
U pravu si. Kakvi bre meteorolozi. Svako normalan zna da je u Rimu sada 40 stepeni.

Ako je u bgd već sad 22 stepena, teško da u rimu može biti manje. Btw. juče je bilo celih 28 kada je Nadal igrao

Bice danas jebeno sa Soderlingom. Ovaj je opet poceo da bije k'o nezdrav.
lakih 2 komada. mnogo lakse nego protiv Vavrinke.

novaku odgovaraju kasni mecevi, on mrzi da igra oko podneva i popodneva

novaku odgovaraju kasni mecevi, on mrzi da igra oko podneva i popodneva
Jeste, bas se smorio sa Kubotom <_<
:lol: pa ne znaci da ce da gubi svaki put kad igra ranonista novo nisam rekla, on stalno o tome trabunja, lik voli da spava, ustaje oko 11 redovno, pa ti racunaj koliko mu treba da postigne radni optimumu vecini ranijih meceva mu treba vremena da upali motore, kubot i nedorasla ekipa se ipak moze resiti vezanih ociju

Pa dobro, Kubot je ipak bio suviše lagan protivnik.

Edited by renne