Jump to content
IGNORED

Tenis 2011

Ros

Recommended Posts

Posted
Bekend?
to je forhendposle toga je sledeo bekend od 156 cini mi se
  • Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

465

• harper lee

214

• Timmy

188

• Garnirung

168

Top Posters In This Topic

Posted
Bekend?
Ne, to je bio forehand. Poen kasnije je bio backhand, ali samo 154km/h :)
Posted (edited)
Bekend?
ma jok, forhend, onako iz besa. ubitacno.Djokovic bio bas nadrndan.edit: daj nek neko odgovori Anantaramu :D Edited by Lancia
Posted

Vilander izjavio da MArej ima bolji bekend. :fantom:

Posted (edited)

Napokon neko da mi odgovori. angry.gif

ma jok, forhend, onako iz besa. ubitacno.Djokovic bio bas nadrndan.edit: daj nek neko odgovori Anantaramu :D
Nešto ga ispizdelo? Nisam gledao meč, samo pratim score. Je li bilo lagano, ili je rezultat ko bikini? Edited by anantaram
Posted
kad, gde? :D
Posted
Napokon neko da mi odgovori. angry.gif Nešto ga ispizdelo? Nisam gledao meč, samo pratim score. Je li bilo lagano, ili je rezultat ko bikini?
pa ispizdeo ga Srđan, kao i milion puta do sada
Posted
:lol::isuse: :Hail:kakav attention whore.
Posted
kad, gde? :D
Na kojotu sa atdhe.net...
Posted
ORDER OF PLAY - FRIDAY, MAY 13, 2011CENTRALE 12:00 noonF Mayer (GER) vs [4] A Murray (GBR) - ATPNot Before 9:15 PM[5] R Soderling (SWE) vs [2] N Djokovic (SRB) - ATP
Koji su idioti ovi organizatori. Staviti dva meca ciji se pobednici ukrstaju u sledecem kolu na ovaj nacin blink.gifisuse.gif
Posted

Vilanderov će imati vremena da promeni svoj sud nakon polufinala. :)

Posted

Rutinski :P

Na kom je sad mestu, zna neko?
Na drugom i dalje. Posle RG bi trebalo da bude prvi :D
Posted
Posle RG bi trebalo da bude prvi :D
Ispred Vilasa? :unsure:
Posted
Čuo sam jednu prilično problematičnu tvrdnju od komentatora. Smatra da je igranje u večernjim satima neka pogodnost i odgovarajući tretman za igrača Novakovog ranga?!Mislim da ovo doba nije normalno za igru i da bi sportista trebalo tada da se odmara. Prilično sam siguran da Novak u ovo doba ne može da pruži 100% svojih mogućnosti.Drugo, nisu neke velike vrućine tokom dana, naprotiv. Temperature su oko 20-25 stepeni tokom cele nedelje, dakle, vrlo prijatno za igru.
Nisam baš siguran, Nadal je danas igrao oko podne i odmah na prvoj pauzi okačio onaj džak sa ledom oko vrata i držao ga sve vreme. :)