Alphons Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ma ne, napusava ga on odavno.idibegaj! ne znadoh za to.Btw, jel se meni čini (ili je kojot takav), ali Vavrinka ima sigurno 5,6 kg viška.
hattori Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Vjerovatno mu mama govorila da se obuce ili da pojede bananu.da ne sedi na ladnom betonu i ne pije vruc ladne vode.
B_B Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 da ne sedi na ladnom betonu i ne pije vruc ladne vode.pa to, a mame vise nema na tribinama :)
borris_ Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 vavrinka je meni uvek nekako otecenLici na Leconte-a penzionera.
renne Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 idibegaj! ne znadoh za to.Btw, jel se meni čini (ili je kojot takav), ali Vavrinka ima sigurno 5,6 kg viška.redovno ga napušava, već dve godineA vavi uvek tako izgleda, jbg. ćovek "zadržava" vodu
Quizmaster Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Čuo sam jednu prilično problematičnu tvrdnju od komentatora. Smatra da je igranje u večernjim satima neka pogodnost i odgovarajući tretman za igrača Novakovog ranga?!Mislim da ovo doba nije normalno za igru i da bi sportista trebalo tada da se odmara. Prilično sam siguran da Novak u ovo doba ne može da pruži 100% svojih mogućnosti.Drugo, nisu neke velike vrućine tokom dana, naprotiv. Temperature su oko 20-25 stepeni tokom cele nedelje, dakle, vrlo prijatno za igru. Konačno, ovo je neki polumrak, kao da nema dovoljno luksa u tim reflektorima. Kako Novaku, tako i protivniku, ali moj je utisak da "kokošje slepilo" nije nešto što bi trebalo biti pogodnost favoritu.
anantaram Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 (edited) 64 61, a nekad je znao da se muči sa Vavrinkom na šljaci (Rim 2008, MC 2009).36. uzastopna. Na kom je sad mestu, zna neko? Edited May 12, 2011 by anantaram
Recommended Posts