Afterburner Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 kako ne znas, pa endi marejja odkad sam cula taj nadimak jednom, ne mogu da ga nazovem nikako drugacije
Afterburner Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 zapravo, vrlo je moguce da je maki moj derivat, a prvobitni nadimak makica :P
Lancia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 zapravo, vrlo je moguce da je maki moj derivat, a prvobitni nadimak makica :Pkako igra trenutno, sasvim odgovara :)
Afterburner Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ma kakvi, ne gledam zene dovoljno pomno da bi im delila nadimke <_<
Garnirung Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ih, ja mislio sarapova :POna je Maša, a Amanmuradova je Nazgul.Bilo bi lepo kad bi se Almagro ponovo pojavio posle standardnog Akapulka, a ne verujem da je Endi u tolikom kanalu da ga ovaj Žabar izbaci.
James Marshall Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Šta li bi KumTM rekao kad bi prenosio tenis, pa ga zapalo da prenosi meč Amanmuradove. Kad je onoliko srao na 800 metara dok je prenosio trke Kaster Semenja i Marije Mutole sa stalnim referencama na Jarmilu (Jaroslava) Kratohvilovu, šta li bi tek ovdje pominjao, Džingis Kana ili Asašorjua.
Timmy Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Pogledao sam samo taj brejk. Gaske jebe kevu. Ako bude ovako igrao u trecem setu Pederer ce :smoris:
Recommended Posts