nexus13 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 k'o da se smorio, pa kao "aj' da zavrsim"... , ubi ga zadnja 4 gema
Кристофер Лумумбо Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 koja je ovo pobeda u nizu i ko je sledeci protivnik?
Lynn Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 (edited) Dobaaar! I sreća i pamet na kraju. Ali me nervira što me baca u trip da 'ne može' kada se onako traljavo kreće i otvara k'o knjiga. Edited May 6, 2011 by Lynn
Time Crisis Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 koja je ovo pobeda u nizu i ko je sledeci protivnik?30. i Beluči :)
nexus13 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 sa natezanjem je krenulo posle onog izvrnuca zgloba, da li ga je to jebuckalo, ili je bol dolazio od organa povise zgloba, koj ce ga znati...
harper lee Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 O, mucnog li meca. Ferer je stvarno retka zubobolja na sljaci. Treba sacekati konferenciju za stampu ali ovo je izgleda bio jedan od onih meceva kad igrac hoce a srce klokoce, to jest, noge nece. Ne pamtim kad sam poslednji put gledao Novaka da se ovako lose kretao i samo zbog tog kretanja ovaj mec nije zavrsen kad je trebalo da bude, kod 2:0 i 15:30 u drugom setu, trenutka pre nego sto je Djokovic poceo da igra fudbal i da reseta mrezu citava sledeca dva gema a Ferer s druge strane bio na izvol'te.No, dobro ispade ovo. Lendl je ad acta, a sumnjam da se Novaku ovakva dva meca mogu ponoviti pa je finale nekako pocelo da se nazire. Malo ce biti problem za spremiti taktiku u polufinalu posto sa ovakvim Belucijem Novak jos nije igrao (ukupno jednom u Rimu, a i tad nije bilo lako ako se dobro secam) ali ne bi trebalo da nas nesto spreci od povratka na mesto zlocina i jos jedan show down Nadal - Djokovic za pamcenje.
anantaram Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Stigao je Nadalov niz iz 2008. Ferer mu je izgleda gadan matchup na zemlji.
Garnirung Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dobar je David nema šta, pogotovu na šljaci, mogao je uz malo bolji žreb i do polufinala. Ovako, samo je naterao Novaka da ubaci u veću brzinu kad se odlučivao meč.
duda Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 u vreme tog meca sa belucijem, noletov servis nije bas bio neko oruzje. ne brine mene beluci nego novakovo desno rame za koje se vise puta 'vatao.
Recommended Posts