MrX Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Livescore mi crkao na 12:12 u Fekijevom tb. Preko 100 poena u prvom setu.Cestitke Novaku na 30 uzastopnih pobeda. Sampras nikad nije ostvario vise od 29, Agasi 26, a Rafin rekord je 32. Jelena ne moze bez muke.
Afterburner Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 jelena je katastrofalna, nista ne funkcionise, od kretnje do udaracaajmo lopez, brze to malo, odmazda!
Afterburner Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 uz'o feli setajde sada, nemoj da si nas cimao za dzabe
Afterburner Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 dakle neverovatnonista, moracu da sacekam da dodje do rafe koji ce ga opet izblamiratinadala sam se da ce to biti ranije, ali oh, well
James Marshall Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 dakle neverovatnonista, moracu da sacekam da dodje do rafe koji ce ga opet izblamiratinadala sam se da ce to biti ranije, ali oh, wellA ne, to je neprocjenjivo, od samog izlaska Federera na teren protiv Rafe pa do slanja u nebo lopti kojim on inače čisti linije, sve je uživancija. Ovako ga neko i može dobiti na inspiraciju i momenat, ali protiv Rafe on je taj koji određuje kretanje meča u određenom smjeru. Takvo useravanje u gaće vrijedi čekati.
Recommended Posts