Lancia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 (edited) bre, totalno sam neobavesten. fala vam na informaciji.a i falio je Del Potro ko leba, jos da se Marej vrne u formu i bice dobrog tenisa. Edited May 4, 2011 by Lancia
Timmi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 kad je u punoj formi, jmdp je nocna mora za svakoga. njegova igra iz finala uso-a prije dvije godine spada medju najspektakularnije ever.
Afterburner Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 delpo je povredjen, ali je izgleda zeljan pobeda, samo se bojim da protiv nadala ne podlegne ovom prvom jer ce ga ovaj terati do maksimumaja se sve nesto mislim da ce da otrese novak davida kao nepismen novine, ferer je nekako zreo za 1 fail nakon ovih dobrih rezultata koje je vezao
Timmi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 (edited) u istoj sekundi, jbt. napisem post i vidim da nije poslednji :lol:kakav trip Edited May 4, 2011 by Timmi
duda Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ferer se juče jedva izvukao. Ono je bilo pravo mučenje.a rezultat ko wta. konkretno, veoma blizu rezultatu finala moskve 2008 izmedju dementieve i jj
Afterburner Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 interesantan mec izmedju makija i simonanadal otresao pogubljenog bagija
harper lee Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 kad je u punoj formi, jmdp je nocna mora za svakoga. njegova igra iz finala uso-a prije dvije godine spada medju najspektakularnije ever.Naravno, ako je nocna mora za prvo tenisera sveta onda je svakako i za bilo koga drugog. :D Ono sto sam hteo da kazem je da je JMDP vrlo nezgodan match-up za Nadala jer moze onim topovskim flat forhendom da ga prodje na backhand strani kad god pogodi. On je sa Nadalom, mislim, 3-5 u pobedama do sada.
Lancia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 interesantan mec izmedju makija i simonanadal otresao pogubljenog bagija :D
harper lee Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Sta li bi radio ovaj skotski dendroid archer da ga Simon ovoliko ne cascava?
renne Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Feki izuzetno nervozan, četiri set lopte nije iskoristio, čak je na jednu i duplu napravio.
Daddy Cool Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ovaj zenski tenis kad ne bi otisao u treci set, to bi bilo cudo.
Recommended Posts