Jump to content
IGNORED

Tenis 2011

Ros

Recommended Posts

Posted

Bono, odjebi angry.gif A mec saren. Cas mucenje, cas odlican tenis.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

465

• harper lee

214

• Timmy

188

• Garnirung

168

Top Posters In This Topic

Posted

Ne bih rekao da je bilo bas rutinski. Daleko je Rafa od forme iz prethodnih godina.

Posted (edited)

teniski centar u bg gde se igra turnir promrnio ime iz "milan gale muskatirovic" u "novak"? :isuse:

Edited by Boza_zvani_Pub
Posted

Cek, to nije neka zajebancija kao sto sam ja pomislio kad sam to prvi put video na forumu?

Posted

ahahahahahahahahahahazaista odavno nisam video nesto ovako debilno

Posted

Ja priupitah na topicu "Familija" da li zna neko za primjer da će se neki turnir igrati na terenima nazvanim u čast jednog od aktivnih učesnika :lol:

Posted

Sad će afterburnerka da vam objasni kako je to sjajna stvar.

Posted

Poshto vec igraju sa Head lopticama, trebalo bi i na lopticama da odshtampaju Novakov lik... :yawn2:

Posted
Sad će afterburnerka da vam objasni kako je to sjajna stvar.
Mislim da ce ipak tebi da objasni neke stvari.. Cackas mecku :P
Posted

Hajde neko ko twituje sa Novakom neka mu skrene paznju da se nevidjeno blamira. Koji ce mu kurac ova glupost?

Posted

Ono sto je jos bolesnije je sto je tamo sve sa likom Novaka. Cak i screensaver na sekretaricinom racunaru vrti Novaka po ekranu ...

Posted
teniski centar u bg gde se igra turnir promrnio ime iz "milan gale muskatirovic" u "novak"? :isuse:
Milan Gale Muskatirovic je ime celog kompeksa, ex-25. maj.Verujem da se ime "Novak" odnosi samo na teniske terene, a da nista drugo nije promenjeno.A da je debilno, debilno je :isuse: