Jump to content

Tenis 2011

Featured Replies

Bono, odjebi angry.gif A mec saren. Cas mucenje, cas odlican tenis.

• Replies 3.6k
  • Views 284.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Rafa rutinski.

Ne bih rekao da je bilo bas rutinski. Daleko je Rafa od forme iz prethodnih godina.

teniski centar u bg gde se igra turnir promrnio ime iz "milan gale muskatirovic" u "novak"? :isuse:

Edited by Boza_zvani_Pub

Cek, to nije neka zajebancija kao sto sam ja pomislio kad sam to prvi put video na forumu?

Serbia Open powered by Telekom

Jebeno ne verujem :frust::frust::frust:

ahahahahahahahahahahazaista odavno nisam video nesto ovako debilno

Ja priupitah na topicu "Familija" da li zna neko za primjer da će se neki turnir igrati na terenima nazvanim u čast jednog od aktivnih učesnika :lol:

Sad će afterburnerka da vam objasni kako je to sjajna stvar.

Poshto vec igraju sa Head lopticama, trebalo bi i na lopticama da odshtampaju Novakov lik... :yawn2:

Sad će afterburnerka da vam objasni kako je to sjajna stvar.
Mislim da ce ipak tebi da objasni neke stvari.. Cackas mecku :P

Hajde neko ko twituje sa Novakom neka mu skrene paznju da se nevidjeno blamira. Koji ce mu kurac ova glupost?

Ono sto je jos bolesnije je sto je tamo sve sa likom Novaka. Cak i screensaver na sekretaricinom racunaru vrti Novaka po ekranu ...

teniski centar u bg gde se igra turnir promrnio ime iz "milan gale muskatirovic" u "novak"? :isuse:
Milan Gale Muskatirovic je ime celog kompeksa, ex-25. maj.Verujem da se ime "Novak" odnosi samo na teniske terene, a da nista drugo nije promenjeno.A da je debilno, debilno je :isuse: