Posted December 19, 201014 yr tragam za dobrim piscima, tj primerima dobrog pisanja.najvise me zanima pisanje edukativnog karaktera, npr kada neko ume tako da napise, da te privuce da procits tekst o temi za koju nisi ni znao da te zanima. do tada.dakle, ako znate nekog ko dobro pise, a ima knjigu, blog, cak i video, dajte. takodje me interesuju alternativni nacini prenosenja ideja (kao alternativa pisanoj reci), dakle u crtezima, simbolima, video i sl.sta je za vas dobro pisanje (fiction ili non-fiction)?ups, sad vidim da ima tema jezik, valjda je za tamo Edited December 19, 201014 yr by rajka
March 22, 201114 yr za edukativno pisanje, moji favoriti po stilu su steven pinker (psihologija), ben goldacre (opste naucne metode) i sandra blakeslee (kognitivna neuronauka).
March 22, 201114 yr za video (opet edukativno) su tu TED talks. gledala sam samo naucne, ali imaju razne oblasti.
March 22, 201114 yr sta je za vas dobro pisanje (fiction ili non-fiction)?U oba slucaja, George Orwell.
July 10, 201113 yr I ja volim da se ispišam po dobroj ribi (ako sam dobro razumeo naslov topika :( ):звиждигледаувисвртипалчеве: