theanswer Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 To sto je Obama 2 puta dobio Ajovu™ nema nikakve veze. Mnogo ljudi ciji su glasovi doprineli da pobedi 2008 i 2012 nisu izasli na ove izbore. I to ne samo u Ajovi, nego i u mnogim drugim mestima. Pa naravno ali nije to ono sto sam hteo da kazem. Ovakva kampanja mi je stravična a Obamu sam spomenuo i njegove dve pobede zato što ne pričamo o nekoj deep south državi nego manje više swing state.. inače su demokrate počišćene večeras,možda i iznad očekivanja.
porucnik vasic Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) Pa naravno ali nije to ono sto sam hteo da kazem. Ovakva kampanja mi je stravična a Obamu sam spomenuo i njegove dve pobede zato što ne pričamo o nekoj deep south državi nego manje više swing state.. inače su demokrate počišćene večeras,možda i iznad očekivanja. Демократа је постао познат међу локалцима да је био умешен у погрешно кориштење новца кога ми као порески издвајамо. То се зове pork. Овде људи се не стиде што су фармери. Edited November 5, 2014 by porucnik vasic
porucnik vasic Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Thom Tillis izgleda dobio u NC. То није изгледа.
maximus Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 djoni kastrirala prasce I sada ce da radi isto u DC? shit, pa bolje da radi za Smithfield pork&svinjokolj co.
porucnik vasic Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Bas tako! Amerikanci osvojili nazad Ameriku, do nogu su potukli Meksikance, pedere, kurve, Ebolu i ISIS predvodjene 1 Kenijskim diktatorom. Bar do 2016.
theanswer Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) Не знаш ништа. Можда можеш да покажеш Ајову на карти. Ma koliko ti to teško bilo da zamisliš ,nisi jedini koji je živeo/živi u Americi. Moja poenta je bila da je spot umobolan što i dalje mislim. Edited November 5, 2014 by theanswer
porucnik vasic Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Bas tako! Amerikanci osvojili nazad Ameriku, do nogu su potukli Meksikance, pedere, kurve, Ebolu i ISIS predvodjene 1 Kenijskim diktatorom. Bar do 2016. Ma koliko ti to teško bilo da zamisliš ,nisi jedini koji je živeo/živi u Americi. Moja poenta je bila da je spot umobolan što i dalje mislim. Не то нисам рекао. Него да не познајеш Ајову уопште. Пуно Американаца има исто тако ниподаштавајући став, и исто тако појма немају. Оно што је у твом послу било иритантно је тај осећај супериорности базиран ни на каквом искуству већ предрасудама.
Janko Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Pa dobro, nije odmah kultur-rasizam, ako se kaze da je taj anti-intelektualni, "mi smo pravi amerikanci" stav koji GOP gura prosto vulgaran...
porucnik vasic Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Pa dobro, nije odmah kultur-rasizam, ako se kaze da je taj anti-intelektualni, "mi smo pravi amerikanci" stav koji GOP gura prosto vulgaran... Наравно да јесте култур-расизам, има већ овде спот оне кандидаткиње из Кентакија. Исти је то фазон. Таква је политика овде.
Janko Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Sta bi bilo kad bi se recimo Russell Kirk kandidovao protiv ove ribe ili protiv Teda Kruza ? Kontam da bi ga oduvao svako iz Cajanke...
theanswer Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Наравно да јесте култур-расизам, има већ овде спот оне кандидаткиње из Кентакија. Исти је то фазон. Таква је политика овде. Njen spot je takođe tragičan. Ako misliš na onaj gde puca i govori kako nije Obama. Ako je kultur rasizam čudeći se tim stvarima,onda nek bude.
porucnik vasic Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Sta bi bilo kad bi se recimo Russell Kirk kandidovao protiv ove ribe ili protiv Teda Kruza ? Kontam da bi ga oduvao svako iz Cajanke... Не знам, Расел се никад није било политички кандидат, можда са разлогом. Мислим да пуно шта ови из Чајанке узеше од њега.
WTF Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Thom Tillis izgleda dobio u NC. Velika pobeda za GOP, sa takvim flawed kandidatom kao sto je on. Ova trka je mnogo licila na predsednicku iz 2004. Hagan je u svim poollovima™ imala prednost, na dan izbora sve indikacije su bile da pobedjuje, i onda se u zadnjem trenutku odnekud pojavljuje neka grupa Tillis glasaca koji odnose prevagu na njegovu stranu. Ovo je, cini mi se, prvi put da se 538(Nate Silver) zajebao u prognoziranju ishoda izborne trke ovakvog profila. Ух како грешиш, на кампусу данас није било ништа мање демокатске активности него 2012. Једноставно, људи су овде сељаци, слабо њих занима дискусија, мањине, екологија, трла баба лан. Гледају људи у новчаник и то је то. Богу хвала да је тако да нису идеолошки задрти. Џони Ернст је добила. Pogledaj izbornu izlaznost, to ce sve da ti kaze. To sto su na nekom college kampusu razni Young Republicans, College Democrats i drugi postavili standove i satore, to je anecdotal evidence. Evo u NC izlaznost manja od 50%, a opet rekordna za 1 mid-term election. Zato je Tillis tako tesno dobio. A sto se tice novcanika, vecini stanovnistva ove zemlje to dodje isto bili GOP ili DEM na vlasti. Zato se izbori za mnoge i svode na ideologiju i social issues. djoni kastrirala prasce I sada ce da radi isto u DC? shit, pa bolje da radi za Smithfield pork&svinjokolj co. Nece nikoga ona da kastrira u DC, nego ce da lepo sedi i slusa starije u partiji i da glasa da se porez smanji tamo gde treba a poveca tamo gde treba, i da se potrosnja smanji tamo gde treba a poveca tamo gde treba, i da se ide u rat koji treba. A onim makazama za strojenje ce samo da mase kad se vrati u Ajovu™ da nalozi bazu™. I ako se ne bude lepo ponasala u DC, braca Koch ce joj za 6 godina namestiti primary challengera sa vecim makazama.
Roger Sanchez Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Velika pobeda za GOP, sa takvim flawed kandidatom kao sto je on. Ova trka je mnogo licila na predsednicku iz 2004. Hagan je u svim poollovima™ imala prednost, na dan izbora sve indikacije su bile da pobedjuje, i onda se u zadnjem trenutku odnekud pojavljuje neka grupa Tillis glasaca koji odnose prevagu na njegovu stranu. Ovo je, cini mi se, prvi put da se 538(Nate Silver) zajebao u prognoziranju ishoda izborne trke ovakvog profila. Pogledaj izbornu izlaznost, to ce sve da ti kaze. To sto su na nekom college kampusu razni Young Republicans, College Democrats i drugi postavili standove i satore, to je anecdotal evidence. Evo u NC izlaznost manja od 50%, a opet rekordna za 1 mid-term election. Zato je Tillis tako tesno dobio. A sto se tice novcanika, vecini stanovnistva ove zemlje to dodje isto bili GOP ili DEM na vlasti. Zato se izbori za mnoge i svode na ideologiju i social issues. Nece nikoga ona da kastrira u DC, nego ce da lepo sedi i slusa starije u partiji i da glasa da se porez smanji tamo gde treba a poveca tamo gde treba, i da se potrosnja smanji tamo gde treba a poveca tamo gde treba, i da se ide u rat koji treba. A onim makazama za strojenje ce samo da mase kad se vrati u Ajovu™ da nalozi bazu™. I ako se ne bude lepo ponasala u DC, braca Koch ce joj za 6 godina namestiti primary challengera sa vecim makazama. +538
Recommended Posts