Jump to content

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

Ne da je ovaj odgovor loš, jednostavno je cela situacija do te mere bizarna. Na drugom sažetku koji sam video, svi osim crnca levo bi u svetu zemlju (on bi na Karibe, jer je otalen). Kakve qrčeve veze ima pozicija gradonačelnika Njujorka sa posetama stranim zemljama, zašto je bitno da ta zemlja bude Izrael i kako je došlo do toga da se neko napada jer želi da neka država bude zemlja jednakih prava? Sve je toliko besmisleno, uključujući otklon od stvarnosti i očigledan autopilot fraza na kojima političari poput Kuomoa (rising antisemitism) i ove ljušture do njega (war on terror isuse) voze u suton.

• Replies 13.5k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dragance
    dragance

Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To drugo zivo bice zavisi od zive, odrasle osobe da se hrani i raste dok ne dostigne zrelost da moze da prezivi van tela domacice. Uvek, ali uvek, se radi o zivotu i telu osobe koja je trudna i j

• Lord Stef
    Lord Stef

Za ovih 10-ak godina jedan post na politici nisam ostavio, verovatno nikad vise i necu. Nije hriscanski, mozda nije ljudski, definitivno nije dzentlmenski, ali ipak zelim da porucim:   gori

Posted Images

Pola Menhetna cine Jevreji. Donja procena je da ih ima 2 miliona u Njujorku a mozes da pretpostavis koliko su bogati i koliki uticaj imaju. Ali jeste suludo, bezobzira na to.

Odakle te brojke, moj gugl kaže da ih je u NYC oko 1M?

Pritom, kako na jevrejsku zajednicu utiče poseta njihivog gradonačelnika nekoj drugoj zemlji? Ovaj s Kariba je u svojoj gluposti bar bio komično iskren - idem da posetim svoje. Sve je naopačke ovde.

Edited by zorglub

3 hours ago, zorglub said:
3 hours ago, Shan Jan said:

Nemam pojma, samo sam naveo koliko ih je i koliki uticaj imaju.

NIje, on je odgovoran za grad koji sacinjavaju tzv. five boroughs (Manhattan, Brooklyn, Queens, Bronx i Staten Island).