Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Zar nije Lana 2016. bacala neke veštičje čini sa svojim kovenom da spreči Trampa da pobedi?

Posted

Selena Gomez je inace carica, ne bih ja mnogo nju napadao ovde, sigurno nije mislila na gang members.

Posted (edited)
9 minutes ago, Shan Jan said:

Selena Gomez je inace carica, ne bih ja mnogo nju napadao ovde, sigurno nije mislila na gang members.

Jesi je gledao u Emiliji Perez? Baš se muči sa španskim, ali izgleda da je više kriv Google Translate scenarista nego ona sama :D 

During an appearance on the podcast "Hablando de Cine," Derbez candidly critiqued Gomez's portrayal, calling her performance "indefensible." He remarked that her limited Spanish proficiency affected the film's overall credibility. "I was [watching the movie] with people," Derbez said, "and every time a scene [with her] appeared, we looked at each other and said, 'Wow, what is this?'"
“I feel like she doesn’t know what she’s saying,” host Gaby Meza also said on the podcast. “If she doesn’t know what she’s saying, she can’t give her acting any nuance.”

Koliko je njeno performativno plakanje povodom deportacija povezano sa negativnim reakcijama španskogovorećeg plebsa na film, ne znam.

Edited by Weenie Pooh
  • Tužno 1
Posted

Bas su napljuvali taj film tako da necu da ga gledam al znam da je Selena imala neku jebenu boles, morala drugarica da joj donira bubreg, plus je pratila depra, jedva se izvukla. Inace bila drugarica Tejlor Svift al se onda Tejlor naljutila na nju zbog necega, tako da moze biti samo dobra osoba :D 

• Haha 1
Posted

Ja pogledao, spektakularno je loš na svakom nivou. Mjuzikl čije su pesme recitacije, a ne zna šta hoće da kaže ni o tranziciji ni o kriminalu u Meksiku... najmanji mu je problem što Selena Gomez ne govori španski.

• +1 1
Posted

da, ona se silno uzbudila zbog kritika Emilije Perez, koja jeste katastrofalno los film ali ce pobrati sve moguce oskare.

Posted

Dal je gori film od Barbi?

posvecena Seleni

Posted
38 minutes ago, askeladden said:

Dal je gori film od Barbi?

Nisam gledao Barbiku, ali po onome što sam čuo, funkcionisala je kao film. Možda treš, ali ipak je film.

Emilia Perez ne funkcioniše kao film. Ima samo interesantnu premisu (meksički gangster odluči da postane žena) sa kojom ne ide bukvalno nigde.

Tih prvih petnaestak minuta dok se tranzicija ne odigra su relativno zabavni, deluje kao da će se razviti u nekakvu crnu komediju, ali ne. Penzionisani gangster postaje žena, zove se Emilija Popadić™, i šta s tim? Pa ništa, dalje se bavimo meksičkim gang violence, Emilija osniva NGO koji iskopava leševe, porodice žrtava su joj jako zahvalne, svi je vole, sve je sjajno, niko ne zna da je bila muškarac kriminalac, sad je bukvalno svetica. Onda ide zbrzano finale u kom većina likova izgine u saobraćajnoj nesreći, i gotovo :blink:

Neviđeno površno se bavi obema temama, i promenom pola i kriminalom. Samo ih tresne na papir i zdravo, nimalo ih ne obradi, prelazi se na sledeću stvar. Primera radi, u filmu koji se navodno bavi tranzicijom ne postoji transfobija, nema bukvalno nijednog lika koji se protivi protagonistkinjoj promeni pola. Generalno antagonisti ne postoje. (Selena Gomez je nešto najbliže negativcu, ali sve što ona radi je zato što je obmanuta.) Nema prepreka koje treba savladati, ma ničega nema.

/OT

Posted
2 hours ago, Shan Jan said:

Barbie je odlicna voznja

La La Land?

Posted
2 hours ago, askeladden said:

La La Land?

Nisam gledao

Posted
26 minutes ago, Shan Jan said:

Nisam gledao