braca Posted January 21 Posted January 21 Mene ova nova podseća na Catherine Zeta-Jones u Intolerable Cruelty...
duma Posted January 21 Posted January 21 (edited) 10 hours ago, gone fishing said: ali ako želimo da idemo na mars pa na evropu, potrebni su nam ne milijarderi već trilijarderi koji će to da finansiraju - nema osiguravajuće kuće na planeti koja bi prihvatila rizike takvih misija, što će reći da old money neće ni da pipne takve expedicije, države su večito u bankrotu, tako da osim ludih trilijardera koji bi uložili svoju lovu da finansiraju nasa-ine projekte, nema daljeg napretka u istraživanju i kolonizaciji svemira Ludi trilijarderi su daleko od toga da pošalju čoveka na Mesec, a ti pominješ Mars. Za sad su tu na nivou onog što su države radile pre 60 godina. SAD su pre 60 leta mnogo više ulagale nego milijarderi danas. Na kraju da dodam da se i za ovo sad se grebu iz državne kase. Što se Maska tiče, koji njegov posao ima perspektivu bez državnih para, ili protekcionizma? Edited January 21 by duma
Zaboravan Posted January 21 Posted January 21 4 minutes ago, duma said: Ludi trilijarderi su daleko od toga da pošalju čoveka na Mesec, a ti pominješ Mars. Za sad su tu na nivou onog što su države radile pre 60 godina. SAD su pre 60 leta mnogo više ulagale nego milijarderi danas. Na kraju da dodam da se i za ovo sad se grebu iz državne kase. Što se Maska tiče, koji njegov posao ima perspektivu bez državnih para, ili protekcionizma? Novi Hauard Hjuz, biće nešto i za državu da se odradi.
Shan Jan Posted January 23 Posted January 23 On 21. 1. 2025. at 20:49, Zaboravan said: Novi Hauard Hjuz, biće nešto i za državu da se odradi. Nemojmo se zajebavati Haurd Hjuz je bio faca za ovog morona. 6
Weenie Pooh Posted January 27 Posted January 27 (edited) City of Atlanta Kills Homeless Man with Bulldozer While Sweeping Area Near MLK's Church for MLK Day Celebration https://open.substack.com/pub/theatlantaobjective/p/blood-on-kings-shadow Edited January 27 by Weenie Pooh
morgana Posted January 28 Posted January 28 2 minutes ago, Lancia said: @morgana kakav bolid bokte, nisam znala
Lancia Posted January 28 Posted January 28 1 minute ago, morgana said: kakav bolid bokte, nisam znala Ostaje nada da je ovo ipak tviter vec sam se opekao koliko puta, covek vise ne zna sta je istina. 1
morgana Posted January 28 Posted January 28 1 minute ago, Lancia said: Ostaje nada da je ovo ipak tviter vec sam se opekao koliko puta, covek vise ne zna sta je istina. nemam vremena da provjerim znaci za sada da ne formatiram spotify 1
Spooky Posted January 28 Posted January 28 2 minutes ago, Lancia said: Ostaje nada da je ovo ipak tviter vec sam se opekao koliko puta, covek vise ne zna sta je istina. Nije istina, https://www.sportskeeda.com/pop-culture/did-lana-del-rey-tell-selena-gomez-pack-bags-go-home-crying-deportation-video-viral-comment-debunked 1
Lancia Posted January 28 Posted January 28 1 minute ago, Spooky said: Nije istina, https://www.sportskeeda.com/pop-culture/did-lana-del-rey-tell-selena-gomez-pack-bags-go-home-crying-deportation-video-viral-comment-debunked Eto super. S obzirom da Musk kaze je X pravi medij a ne novine i TV, kolike su sanse da ih Lana odvali od kinte sad?¿
Lancia Posted January 28 Posted January 28 7 minutes ago, morgana said: znaci namjestaju nam lanomrzitelji To je moje nacisticko maslo, kako je lepo primetio nas drugar gore. 1
Filozof manijak Posted January 28 Posted January 28 10 minutes ago, morgana said: znaci namjestaju nam lanomrzitelji A taman sam mislio da izbrukam jednu lanovoliteljku, i sad mi propade 3
Recommended Posts