Mel Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 18 minutes ago, Ayatollah said: Džaba Bezosu što sedi na stotinama milijardi, kada šeta onu karakondžulu koju ja bih ne bih takao with a 10 foot pole... riba izgleda ko da su je juce iz SNSa doveli. Svakako veliki ego bust za nase karakondzule, mozda im je gospojica i bila poznata (ja je prvi put juce vidim)
braca Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ukus se ne može kupiti, ma koliko para imao... Na tu temu, juče vrtim netflix i naleteo na 1
Shan Jan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mislim da niko vise u Westerosu ne pije tu pricu da svako moze postati milioner.
brusli Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nije valjda da ne veruju ni u pricu da se trziste moze samoregulisati.
spettacollo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kad bi se milijarderi regularno oporezovali imali bi barem 5 puta više ratova a time prenaseljenost planete i posledično zagađenje ne bi bili problem. Još jedan argument za strožiji pristup oporezivanju milijardera.
Radoye Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 hours ago, Mel said: Za ovako neke komentare me je ima tome vec 15ak godina jedan westeros napao sa - Sta, ako on moze da zaradi avion, sto da nema avion? (ja sam nekako ispala komunista u toj diskusiji, po cemu moze da se vidi kakvi su ti sa druge strane). Tako da bi odgovor na ovo sa westeros strane bio otprilike ko je kriv tom na minimalcu sto ne ume da zaradi za avion Ima i sledeci stepen - sirotinja je sama odabrala da bude sirotinja umesto da su birali da budu bogati pa ko im je kriv, neka crknu. 2 hours ago, Shan Jan said: Mislim da niko vise u Westerosu ne pije tu pricu da svako moze postati milioner. Pa ne mogu oni lenji i glupi koji su zbog svoje lenjosti & gluposti izabrali da budu sirotinja, neka crknu. 1
Shan Jan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago @Radoye bas me zanima, ti si preko bare, koliko ljudi mislis da i dalje veruje u tu pricu da je sve zato sto su neki vredni i pametni a neki lenji i glupi? U mom internet bubble-u Ameri samo sto nisu postali komunisti, ni neznajuci
mackenzie Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sirotinji je najbolje da ode u šume i žive ko bogumili. Lisičiji potok scenario nećete gledati a ako se i desi samo će stvoriti sledeću iteraciju elite koja posjeduje moć i bogastvo.
Radoye Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 9 minutes ago, Shan Jan said: @Radoye bas me zanima, ti si preko bare, koliko ljudi mislis da i dalje veruje u tu pricu da je sve zato sto su neki vredni i pametni a neki lenji i glupi? U mom internet bubble-u Ameri samo sto nisu postali komunisti, ni neznajuci Ne puno, ali dovoljno. Jos uvek prolazi ta mantra o "pull yourself up by the bootstraps" gde je socijala no-no jer remeti normalan poredak stvari i sprecava sposobne da se izdignu iznad mase glupih & lenjih. A naravno niko ne zeli da o sebi misli da je glup & lenj pa se svi nadaju da ce bas oni jednog dana da uzjasu pa da se prikljuce Bezosima i Muskovima u ispijanju sampanjca i pusenju tompusa na jahtama. A ako usput i zatrokiraju sa tim vozdizanjem za to je kriv neko drugi - glup & lenj - imigranti, pederi, crnci, lekari sa svojim vakcinama, zakonska regulativa protiv klimatskih promena... uglavnom, ko god je vec dezuran krivac jer mi ovako lepi vredni & pametni ne mozemo biti krivi sto nismo kao Bezos & Musk. Kao svaka religijska dogma ni ovo se ne da tako lako, dodje li u sudar sa stvarnosti tim gore po stvarnost. 3 2
189- Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 5 hours ago, barba said: . Slazem se, jedino izgleda Zukerberg ne misli tako. get a good look, costanza?
Amos Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 hours ago, vememah said: Najtužnije/najsmešnije što mu bivša žena sasvim pristojno izgleda. Baš mozgopuc.
3opge Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 32 minutes ago, Amos said: Najtužnije/najsmešnije što mu bivša žena sasvim pristojno izgleda. Baš mozgopuc. trosila puno na cipele pa je sutno
vememah Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Quote Jeff Bezos to sign prenup agreement to protect his $138 billion fortune While Bezos did not have a prenuptial agreement in place for his marriage to first wife MacKenzie Scott, costing him $38 billion when the couple divorced in 2019, both Bezos and Sanchez are looking to secure their assets through the prenuptial agreement. https://www.businesstoday.in/latest/trends/story/jeff-bezos-to-sign-prenup-agreement-to-protect-his-138-billion-fortune-383480-2023-05-30 Edited 5 hours ago by vememah
Recommended Posts