Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)
7 minutes ago, Sammael said:

Saće @Shan Jan da objasni da u njegovoj profesiji nema žena :fantom:

U ITu onoliko, u mojoj podbransi skoro ni jedna a u timu ni jedna :wub:

Edited by Shan Jan
Posted
12 minutes ago, Shan Jan said:

U ITu onoliko, u mojoj podbransi skoro ni jedna a u timu ni jedna :wub:

Sto ne dovukose neku potpuno nesposobnu zenu koja ne zna nista na funkciju i platu kakve ti imas? Sori ali kako si nekad pre pisao delovalo mi je kao gotova stvar.

Posted
6 minutes ago, Mel said:

Sto ne dovukose neku potpuno nesposobnu zenu koja ne zna nista na funkciju i platu kakve ti imas? Sori ali kako si nekad pre pisao delovalo mi je kao gotova stvar.

A pa probali su al nisu uspeli da nadju nikog ko bar ne bi smetao pa se odustalo. U poslednje vreme je primetno da je zamrla ta prica o inkluzivnosti. Americka firma, kapiram da prate novu politiku.

Ako pricamo o nekim proteziranjima, cesto ljudi odredjene nacije guraju svoje, ovo posebno vazi za Induse i Izraelce, ko kancer su. Zapadnjaci cesto misle da su bolji od drugih.

Drugi problem je, otkrivam toplu vodu ovde, sto napreduju skoro iskljucivo samo uvlakace. Al to je problem svih velikih kompanija.

Posted
Just now, Shan Jan said:

A pa probali su al nisu uspeli da nadju nikog ko bar ne bi smetao pa se odustalo. U poslednje vreme je primetno da je zamrla ta prica o inkluzivnosti. Americka firma, kapiram da prate novu politiku.

Ako pricamo o nekim proteziranjima, cesto ljudi odredjene nacije guraju svoje, ovo posebno vazi za Induse i Izraelce, ko kancer su. Zapadnjaci cesto misle da su bolji od drugih.

Drugi problem je, otkrivam toplu vodu ovde, sto napreduju skoro iskljucivo samo uvlakace. Al to je problem svih velikih kompanija.

Pa eto, pozitivna diskriminacija, pozitivna diskriminacija, na kraju nikad ne bude neki spektakl od toga, ali zato u svakoj firmi ovi kissing up kicking down slihtare ne trebaju akte o pozitivnoj dikriminaciji. Uvek bilo i bice.

• +1 2
Posted

Male uspesne firme su majka za izbegavanje toga. Tu se odmah vidi ko koliko radi i nikakvo ljubljenje dupeta nece naterati gazdu da ne pogura prave ljude. Ja sam u dve takve napredovao svemirski bez da sam ista gurao. Ovde sam morao krv da propisam da mi posle 5 godina daju visu poziciju koja je i dalje niza od onog sto radim. Cak mi i sef to rekao al kaze, jbg, ne moze nista da uradi. Al zato imas neke likove koji ne znaju da beknu i svake godine idu stepenicu vise. Ne zalim se, dobra je plata a savest mirna.

• +1 1
Posted

moj čovek je isto IT, radi remote za jednu američku firmu, sve isto slušam i od njega

a menadžment jedva dočekao da Trampara pobedi na izborima i ovaj anti-woke vetar što duva im je baš potaman.

• +1 3
Posted

Dragan "Šuki" Šutanovac novi ambasador u USA... 

• Hvala 1
Posted

Šta je sa prethodnim, prelepim Markom Đurićem? Jel avanzovao gde?

Spoiler

Posted
7 minutes ago, Filozof manijak said:

Šta je sa prethodnim, prelepim Markom Đurićem? Jel avanzovao gde?

no capito

što bi avanzovao negde dok je šef ambasadorima, dobro, formalni šef

Posted

jao, pa one je ministar vanjskih dijela, totalno sam zaboravio :isuse:

Posted

Bio je pun čudesa

Bukvalno zvuči ko da ju je Rod otresao i obećao joj da će je oženiti. 

• +1 1
  • Create New...