Weenie Pooh Posted January 13 Posted January 13 1 minute ago, Lancia said: Ne druze, svet nije nastao sa Trampom i Maskom, nece s njima ni nestati i ne mora svakoj napisanoj reci da se pripisuju atributi desnicarenja ili ne znam vec kakve budalastine, bukvalno pocinje da lici na nasu politicku scenu, gde radikali na svaku razlicitu misao vicu, izdajnici, ustase, olosi... Ne pratiš ti baš našu scenu, sad je trend da postideološki antivučićevski blok™ na svaku različitu misao viče "Vučićeva botino" Svi postaju botovi, i Žaklina, i Đilas, i Marinika... ne može da zafali. /OT
namenski Posted January 13 Posted January 13 7 minutes ago, 3opge said: jel ovo jos jedan pokusaj da se opravda elonizirana zakerbergstina i trumpovska necist na svim medijima? I путиновштина! I druga Sija штина! Gde je majkumu ta prava strana istorije sada... 1
Venom Posted January 13 Posted January 13 Just now, Weenie Pooh said: Nema jao kuku, zna se dobro - došli smo zabadanjem glave u pesak i bavljenjem apstraknim temanja na štetu materijalnih. 1
Pokojni Ruxin Posted January 13 Posted January 13 imam stvaran problem, osećam se nebezbedno zbog vinijevih upisa na ovoj temi 1
Lancia Posted January 13 Posted January 13 1 minute ago, Weenie Pooh said: Ne pratiš ti baš našu scenu, sad je trend da postideološki antivučićevski blok™ na svaku različitu misao viče "Vučićeva botino" Svi postaju botovi, i Žaklina, i Đilas, i Marinika... ne može da zafali. /OT Pratim, moram da te ispravim, u vecini slucajeva je u pitanju ne razlicitost misljenja, vec trolovanje teme - mislim ako je ovo bilo nesto na moj racun u vezi tebe.
Zaboravan Posted January 13 Posted January 13 15 minutes ago, namenski said: I путиновштина! I druga Sija штина! Gde je majkumu ta prava strana istorije sada... Nema, još tiktok do 19. i onda će 1 ispravnost da se prenosi od uha do uha.
Weenie Pooh Posted January 13 Posted January 13 (edited) 1 hour ago, Lancia said: Pratim, moram da te ispravim, u vecini slucajeva je u pitanju ne razlicitost misljenja, vec trolovanje teme - mislim ako je ovo bilo nesto na moj racun u vezi tebe. Ma nema veze sa forumom, više je oko aktuelnog lova na "ubačene elemente" u protestima - koje su zastave haram, koje su halal, ko nosi maske i zašto nosi maske... 1 hour ago, Venom said: Apsolutno je apstraktna tema bavljenje propagandom, a kakva bi bila? Da se možda ne maže na hleb ili sipa u rezervoar? Kad se ti i Syme bavite "desničarskim dezinformacijama", vi se ne bavite ničim materijalnim, već branite jednu garnituru lažova & štetočina od druge garniture lažova & štetočina. "Hnje hnje, kaže Trump da Newsom nije hteo da potpiše water restoration declaration a deklaracije pod takvim imenom ni nema, hnje!" (U stvari je 2019 povukao inicijativu za preusmerenje vode iz Sakramento-San Hoakin delte ka naseljenim delovima SoCal jer wildlife endangerment oh noes; tek su u decembru 2023 postigli kompromis, ali kasno Marko u Kaliforniju stiže, požari u januaru.) Vama je bitnije da istaknete da je Trump nepismeni debil koji ne ume tačno da citira zakonski akt (apstraktna budalaština) nego da pozovete na odgovornost kalifornijske vlasti za sprečavanje požara (materijalna tema). A realno, najbitnije vam je da fleksujete nad prolima koji, jadni, nasedaju na propagandu™ pa navijaju za pogrešnu nijansu liberalnog kapitalizma. Edited January 13 by Weenie Pooh 1
Venom Posted January 13 Posted January 13 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Ma nema veze sa forumom, više je oko aktuelnog lova na "ubačene elemente" u protestima - koje su zastave haram, koje su halal, ko nosi maske i zašto nosi maske... Apsolutno je apstraktna tema bavljenje propagandom, a kakva bi bila? Da se možda ne maže na hleb ili sipa u rezervoar? Kad se ti i Syme bavite "desničarskim dezinformacijama", vi se ne bavite ničim materijalnim, već branite jednu garnituru lažova & štetočina od druge garniture lažova & štetočina. "Hnje hnje, kaže Trump da Newsom nije hteo da potpiše water restoration declaration a deklaracije pod takvim imenom ni nema, hnje!" (U stvari je 2019 povukao inicijativu za preusmerenje vode iz Sakramento-San Hoakin delte ka naseljenim delovima SoCal jer wildlife endangerment oh noes; tek su u decembru 2023 postigli kompromis, ali kasno Marko u Kaliforniju stiže, požari u januaru.) Vama je bitnije da istaknete da je Trump nepismeni debil koji ne ume tačno da citira zakonski akt (apstraktna budalaština) nego da pozovete na odgovornost kalifornijske vlasti za sprečavanje požara (materijalna tema). A realno, najbitnije vam je da fleksujete nad prolima koji, jadni, nasedaju na propagandu™ pa navijaju za pogrešnu nijansu liberalnog kapitalizma. Meni je bitno da se bavimo time da neko otvoreno laže i to radi sa ciljem. Da li je u pitanju LA, Magdeburg ili ona alžirska bokserka je potpuno svejedno. S druge strane ti nam ovde na svakoj temi konstantno govoriš kako to sve nema veze, jer propaganda nema efekta ili šta si već zamislio u svetu duga i jednoroga. Ne, propaganda ima efekta i zato je sprovode. 2 1
Weenie Pooh Posted January 13 Posted January 13 2 minutes ago, Venom said: Meni je bitno da se bavimo time da neko otvoreno laže i to radi sa ciljem. Da li je u pitanju LA, Magdeburg ili ona alžirska bokserka je potpuno svejedno. S druge strane ti nam ovde na svakoj temi konstantno govoriš kako to sve nema veze, jer propaganda nema efekta ili šta si već zamislio u svetu duga i jednoroga. Ne, propaganda ima efekta i zato je sprovode. Propaganda ima efekta i zato je sprovode svi. Kad deliš faktčekerski™ bulšit koji se pravi da su optužbe upućene CA demokratama neosnovane, i ti i Syme reprodukujete propagandu. Kad propagandu predstavlja[ kao strašnu zarazu koja - srećom - proždire samo nišče duhom ali vas mudre ne dotiče, ti svaku diskusiju o propagandi zakucavaš u okvire apstrakcija, jer se tako stvari neizbežno svode na "Я богата а ты говно" tip diskursa.
Venom Posted January 13 Posted January 13 9 minutes ago, Weenie Pooh said: Propaganda ima efekta i zato je sprovode svi. Kad deliš faktčekerski™ bulšit koji se pravi da su optužbe upućene CA demokratama neosnovane, i ti i Syme reprodukujete propagandu. Kad propagandu predstavlja[ kao strašnu zarazu koja - srećom - proždire samo nišče duhom ali vas mudre ne dotiče, ti svaku diskusiju o propagandi zakucavaš u okvire apstrakcija, jer se tako stvari neizbežno svode na "Я богата а ты говно" tip diskursa. Ja nisam ovde da bih bio objektivni mudrac kojem svi dolaze po cenjeno mišljenje, pa sad da vagam jeste ovo ne valja, ali pogledajmo drugu stranu medalje... Ovo o čemu pišem je ono što me plaši, između ostalog zato što živim par kilometara od jednog bivšeg koncentracionog logora, koji nije podignut preko noći, nego nakon godina i decenija trovanja, nakon čega više ništa nije bilo važno i mogli su da rade šta god hoće, što su i uradili. Ako hoćeš da se baciš nekakvim problemima druge strane, be my guest. Tebe ako ne plaši što je čovek koji dopire do stotina miliona ljudi svakog dana odlučio da laže bez prestanka i promoviše druge izvore koji takođe lažu bez prestanka, ne znam šta da ti kažem. 5 1
Turnbull Posted January 13 Posted January 13 31 minutes ago, Weenie Pooh said: Propaganda ima efekta i zato je sprovode svi. Kad deliš faktčekerski™ bulšit koji se pravi da su optužbe upućene CA demokratama neosnovane, i ti i Syme reprodukujete propagandu. Kad propagandu predstavlja[ kao strašnu zarazu koja - srećom - proždire samo nišče duhom ali vas mudre ne dotiče, ti svaku diskusiju o propagandi zakucavaš u okvire apstrakcija, jer se tako stvari neizbežno svode na "Я богата а ты говно" tip diskursa. 1 1
Budja Posted January 13 Posted January 13 2 hours ago, 3opge said: jel ovo jos jedan pokusaj da se opravda elonizirana zakerbergstina i trumpovska necist na svim medijima? Zapravo, problem je u tome sto status quo dogmate svaku kritiku Newsoma i Bassove dozivljavaju kao trampizam. Meni se cini da bi mnogo zdravije bilo da Kalifornijci oduzmu monopol na kritiku status quo-a Trampu i Musku. Recimo, loose analogija, pogledati kako studenti efektno ounuju rodoljublje a da im se ne moze prigovoriti da rade za Vucica. 2
Budja Posted January 13 Posted January 13 18 minutes ago, Venom said: Ja nisam ovde da bih bio objektivni mudrac kojem svi dolaze po cenjeno mišljenje, pa sad da vagam jeste ovo ne valja, ali pogledajmo drugu stranu medalje... Ovo o čemu pišem je ono što me plaši, između ostalog zato što živim par kilometara od jednog bivšeg koncentracionog logora, koji nije podignut preko noći, nego nakon godina i decenija trovanja, nakon čega više ništa nije bilo važno i mogli su da rade šta god hoće, što su i uradili. Ako hoćeš da se baciš nekakvim problemima druge strane, be my guest. Tebe ako ne plaši što je čovek koji dopire do stotina miliona ljudi svakog dana odlučio da laže bez prestanka i promoviše druge izvore koji takođe lažu bez prestanka, ne znam šta da ti kažem. Tako je, i onda imamo pro-genocid zakone u Nemackoj da se o izraelskim zlocinima ne sme govoriti. Nisam primetio da su se Solc i Makron uzbudili oko pro-izraelske Elonove propagande. 2
Recommended Posts