radisa Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kako će se osiguravajuće kuće izvući iz ovog, sad me baš zanima... Pretpostavljam da je velika većina objekata bila osigurana....
Seabass Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 10 minutes ago, radisa said: Kako će se osiguravajuće kuće izvući iz ovog, sad me baš zanima... Pretpostavljam da je velika većina objekata bila osigurana.... Da, zaista. Jadne osiguravajuce kuce. Lol, izvuci ce se na neku foru kao "act of god" ili slicno.
radisa Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 1 minute ago, Seabass said: Lol, izvuci ce se na neku foru kao "act of god" ili slicno. mislim da če to ovog puta biti malo teže... Da ne bude na kraju da svi pomognu, iz solidarnosti, da se sve ovo ponovo izgradi... 0.2% za požar u Kaliforniji, na zarade... Edited 10 hours ago by radisa 1
Seabass Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, radisa said: mislim da če to ovog puta biti malo teže... Da ne bude na kraju da svi pomognu, iz solidarnosti, da se sve ovo ponovo izgradi... 0.2% za požar u Kaliforniji, na zarade... Dace im Trampara prst u bulju iz solidarnosti. Niko tamo ne glasa za njega.
Mel Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) scena za film vreme je da Neron i njegovo pisanje pesmica dok gori Rim ode u zasluzenu penziju Ok, povlacim ovo. Vidim dole da je order uredno isporucen i da je Amazon delivery radio unaokolo tako da ... nesto Edited 10 hours ago by Mel
mackenzie Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Tako su i kod nas ljudi išli na posao na samom početku rata dok se pucalo bukvalno iznad glava. Ništa novo. 2
Čutura Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 minutes ago, Roger Sanchez said: Americana part trois: narucio covek pre nego sto je buknulo, jos mu i pomoglo da unese u stan, cccc 1
Radoye Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, radisa said: Kako će se osiguravajuće kuće izvući iz ovog, sad me baš zanima... Pretpostavljam da je velika većina objekata bila osigurana.... Mislim da su pre koji mesec sve osiguravajuce kuce u Kaliforniji ukinule osiguranje od pozara kako za nove tako i za postojece polise...
Popular Post dragance Posted 8 hours ago Popular Post Posted 8 hours ago Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 14 2 3
Shan Jan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 hours ago, Weenie Pooh said: Ovo je bukvalno kako se raspaljuje vatra. 3 hours ago, radisa said: Kako će se osiguravajuće kuće izvući iz ovog, sad me baš zanima... Pretpostavljam da je velika većina objekata bila osigurana.... Bailoutovace osiguravajuce kuce nakon sto prvo proglase bankrot da ne moraju nista da plate. Capitalism stronk. Nego da li su ove kuce od drveta i ostalog lako zapaljivog materijala?
braca Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Shan Jan said: Nego da li su ove kuce od drveta i ostalog lako zapaljivog materijala? Tamo su sve kuće od drveta. Ja sam se zapanjio kad sam video viletinu u fazi konstrukcije na Beverly Hills-u, spoljni “zidovi” šperploča pre nego što stave ukrasne “cigle” preko…
Recommended Posts