Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Kako će se osiguravajuće kuće izvući iz ovog, sad me baš zanima... Pretpostavljam da je velika većina objekata bila osigurana....

Posted
10 minutes ago, radisa said:

Kako će se osiguravajuće kuće izvući iz ovog, sad me baš zanima... Pretpostavljam da je velika većina objekata bila osigurana....

Da, zaista. Jadne osiguravajuce kuce. :violina:

Lol, izvuci ce se na neku foru kao "act of god" ili slicno. 

Posted (edited)
1 minute ago, Seabass said:

Lol, izvuci ce se na neku foru kao "act of god" ili slicno. 

mislim da če to ovog puta biti malo teže...

Da ne bude na kraju da svi pomognu, iz solidarnosti, da se sve ovo ponovo izgradi... 0.2% za požar u Kaliforniji, na zarade... :fantom:

Edited by radisa
  • +1 1
Posted
1 minute ago, radisa said:

mislim da če to ovog puta biti malo teže...

Da ne bude na kraju da svi pomognu, iz solidarnosti, da se sve ovo ponovo izgradi... 0.2% za požar u Kaliforniji, na zarade... :fantom:

Dace im Trampara prst u bulju iz solidarnosti. Niko tamo ne glasa za njega.

Posted

Americana part trois:

Posted (edited)

scena za film

vreme je da Neron i njegovo pisanje pesmica dok gori Rim ode u zasluzenu penziju

Ok, povlacim ovo. Vidim dole da je order uredno isporucen i da je Amazon delivery radio unaokolo tako da ... nesto

Edited by Mel
Posted

Tako su i kod nas ljudi išli na posao na samom početku rata dok se pucalo bukvalno iznad glava. Ništa novo.

• +1 2
Posted
9 minutes ago, Roger Sanchez said:

Americana part trois:

narucio covek pre nego sto je buknulo, jos mu i pomoglo da unese u stan, cccc

• Haha 1
Posted
1 hour ago, radisa said:

Mislim da su pre koji mesec sve osiguravajuce kuce u Kaliforniji ukinule osiguranje od pozara kako za nove tako i za postojece polise...

Posted
3 hours ago, Weenie Pooh said:

Ovo je bukvalno kako se raspaljuje vatra. 

3 hours ago, radisa said:

Bailoutovace osiguravajuce kuce nakon sto prvo proglase bankrot da ne moraju nista da plate. Capitalism stronk.

Nego da li su ove kuce od drveta i ostalog lako zapaljivog materijala?

Posted
1 minute ago, Shan Jan said:

Nego da li su ove kuce od drveta i ostalog lako zapaljivog materijala?

Tamo su sve kuće od drveta. Ja sam se zapanjio kad sam video viletinu u fazi konstrukcije na Beverly Hills-u, spoljni “zidovi” šperploča pre nego što stave ukrasne “cigle” preko… 

• Create New...