Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Šteta :(

• Tužno 1
Posted (edited)

Društvo iz USA, koliko se tu priča o misterioznim dronovima iznad New Jersija i jesu li stvaro misteriozni, ili opskurni mediji prave pruču oko toga?

Mislim, gledm sad na nekim kanalima koji baš nisu medijski relevantni, pa me kopka šta se tu stvarno priča? (ako se uopšte priča?)

Edited by radisa
Posted
1 minute ago, radisa said:

Društvo iz USA, koliko se tu priča o misterioznim dronovima iznad New Jersija i jesu li stvaro misteriozni, ili opskurni mediji prave pruču oko toga?

Mislim, gledm sad na nekim kanalima koji baš nisu medijski relevantni, pa me kopka šta se tu stvarno priča? (ako se uopšte priča?)

nikad cuo

• Hvala 1
Posted
4 minutes ago, 3opge said:

nikad cuo

Tako sma i pretpostavio, budalaština dakle...

Posted

Pa nije baš budalaština, i BBC piše o tome i piše da ih ima.

A i FBI ne negira pristustvo, samo konstatuje da nisu pretnja.

• +1 1
Posted

Bilo i kodnas na vestima na TV. Kao, narodu frka panika, FBI kaze nema indikacije da je pretnja, obavestajci razmatraju da nisu Kinezi k'o sa onim balonom odonomad.

Posted
27 minutes ago, Radoye said:

Bilo i kodnas na vestima na TV. Kao, narodu frka panika, FBI kaze nema indikacije da je pretnja, obavestajci razmatraju da nisu Kinezi k'o sa onim balonom odonomad.

Ma UFO sajtovi smao pišu o tome...

Video sam i ja na  DW i još par ozbiljnijih medija ali me i znimalo koliko se narod o tome zanima... Jer ovo na UFO sajtovima pričaju kao da cela ameraki gleda u nebo non-stop....

ALii t apriča da nisu pretnja, je čudno, ako ne znate šta je, kako ne znate da je pretja? AKo znate šta je, što ne kažete?

Meni deluje kao tetsiranje nečeg novog, ali se svi koji znaju šta je, se prave ludi...

Posted

stable genius resio misteriju dronova

• Haha 1
Posted

Terry-Crews-as-Camacho-at-SXSW-2.jpg?res

sta napravise mafija od amerike :sad:

• Create New...