zorglub Posted November 17 Posted November 17 2 hours ago, Mel said: Kakvo ludilo, ja sam sa deset imala godine staza u samostalnom idenju u skolu i radnj, moj brat i pre nego sto je krenuo u skolu, a svi smo se igrali bez roditelja koj nas nadgledaju, niti su znali bas tacno gde smo. Ovo je bizarno bukvalno, privode zenu kako nekog krimosa. Kažu da je granica po state law 8 godina, te da majka nije htela da potpiše neko priznanje u zamenu za oslobađanje optužbi. Na stranu mobilnost u US suburbiji koja se vrti samo i jedino oko automobila, ovo je prosto iživljavanje. Policijska država, pa kakav ti se šerif zalomi.
Mel Posted November 17 Posted November 17 2 hours ago, zorglub said: Policijska država, pa kakav ti se šerif zalomi. Uvek sam zamisljala da je u USA individualizam na ceni i ne zalazenje na tudj posed pa makar i serif bio u pitanju sem nekog debelog razloga. Ovo je sta znam, bukvalno ono sto sam pisala za neke stvari u EU da me nerviraju gde imas utisakda smatraju da treba iz kuhinjskih elemenata da ti vire kako i sta radis po svojoj kuci i u svom privatnom zivotu.
Weenie Pooh Posted November 21 Posted November 21 15 minutes ago, Roger Sanchez said: Kakav detinjast tvit, američki PPP liberal Nemate objašnjenje za to što nije povećan minimalac u ubedljivo najbogatijoj američkoj državi, nemoguće je objasniti! Za to vreme, NEMOGUĆE OBJASNITI
VoodooDerina Posted November 21 Posted November 21 (edited) "Progressive policies..." jedenje govana i opet tretiranje naroda kao beslovesne marve koja je eto toliko zavedena najnižim nagonima da odbija sve ono što MI mislimo da je dobro za nju. A npr. možda ta marva i razmisli malo, pa skapira da će te povećane plate morati od nečeg da se naplate, hmmm od čega bi to moglo biti!?? Možda slučajno od cena robe i usluga koju SVI koji glasaju plaćaju (a koje već divljaju nekoliko godina), pa možda i dođu do tako zajebanog odgovora, a ne da se pitaju kako je moguće da su ih ispalili Sviftis. Edited November 21 by VoodooDerina
Lezilebovich Posted November 21 Posted November 21 6 hours ago, Roger Sanchez said: A sto ovakve stvari uopste idu na referendum ? Koji je kriterijum da nesto moze vlast sama da odluci, a sta mora na izbore ?
vememah Posted November 21 Posted November 21 (edited) Manje od 20% Senata (uključujući i manjinu među demokratama) glasalo za Sandersove rezolucije za obustavljanje slanja vojne pomoći Izraelu. Edited November 21 by vememah
Mel Posted November 21 Posted November 21 1 hour ago, vememah said: Manje od 20% Senata (uključujući i manjinu među demokratama) glasalo za Sandersove rezolucije za obustavljanje slanja vojne pomoći Izraelu. Te jadnike treba raseliti kao Jermene iz Azerbejdzana ili Srbe iz Hrvatske pre toga. Nisu Izraelci sa USA jedini genocidasi na planeti, pa makar i ako jesu jedini demokratski. To sto ostatak sveta nije rekao ko ih koliko uzima je cist zlocin svoje vrste.
brusli Posted November 21 Posted November 21 15 hours ago, Roger Sanchez said: Umesto ovih bulshit pitanja, sto nisu postavili sledeca: 1. da li ste za extremno progresivne poreze bogatasima ? 2. da li ste za ukidanje poreskih rajeva ?
Weenie Pooh Posted November 21 Posted November 21 (edited) 8 hours ago, Lezilebovich said: A sto ovakve stvari uopste idu na referendum ? Koji je kriterijum da nesto moze vlast sama da odluci, a sta mora na izbore ? Autonomija država federalnih jedinica je njima jedna od brojnih svetih krava. Država propiše jedno na federalnom nivou, a onda svaka lokalna uprava neka vidi koliko im to odgovara. U slučaju minimalca, on je federalno zagarantovan na mizernih $7.25 po satu, ali samo par najsiromašnijih država (Alabama, Misisipi, itd) ga zaista tu drži, u svim ostalima je viši. Prebogata Kalifornija ima minimalac od $16, nije im prošlo ovo poslednje povećanje na $18 (dok su glasali za Kamalu), i to je sad kao dokaz da ne vredi nuditi socijala politiku Ja kao kontraprimer nudim Aljasku gde su upravo podigli minimalac sa $11 na $12 (dok su glasali za Trampa). Ali zajebi to, ne gledaj kako glasa GOP stoka, njih motiviše rasizam i seksizam, a što se para tiče tu im je Fox News isprao mozak pa misle da nemaju dosta, ni ne znaju koliko im je stvarno dobro... Treba im pustiti ovo malo stvorenje da zavede red. Edited November 21 by Weenie Pooh
3opge Posted November 21 Posted November 21 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Autonomija država federalnih jedinica je njima jedna od brojnih svetih krava. Država propiše jedno na federalnom nivou, a onda svaka lokalna uprava neka vidi koliko im to odgovara. U slučaju minimalca, on je federalno zagarantovan na mizernih $7.25 po satu, ali samo par najsiromašnijih država (Alabama, Misisipi, itd) ga zaista tu drži, u svim ostalima je viši. Prebogata Kalifornija ima minimalac od $16, nije im prošlo ovo poslednje povećanje na $18 (dok su glasali za Kamalu), i to je sad kao dokaz da ne vredi nuditi socijala politiku Ja kao kontraprimer nudim Aljasku gde su upravo podigli minimalac sa $11 na $12 (dok su glasali za Trampa). Ali zajebi to, ne gledaj kako glasa GOP stoka, njih motiviše rasizam i seksizam, a što se para tiče tu im je Fox News isprao mozak... da nisi mozda ti autor cuvene parole koju sam citao na znakovima u travnjacima ispred kuca nastanjenih trumpistickom stokom trump low prices kamala high prices 1
Weenie Pooh Posted November 21 Posted November 21 Jeste, to je direktno iz moje laboratorije content marketinga stiglo. Šta kažeš, jesmo pokidali? Clean sweep, Blue Wall propo
Recommended Posts