Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, vememah said:

A mi mislili da je Carpenter u Begstvu iz LA-a  preterivao... :fantom:

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
3 hours ago, radisa said:

A mi mislili da je Carpenter u Begstvu iz LA-a  preterivao... :fantom:

Negde iz tog vremena, mozda malo starije.. Podsetilo me, kako se sve menja.. 

Klip gledati iskljucivo kao zajebanciju davno proslog vremena.. 

• Haha 2
Posted

Clanak je suvo zlato

Mexico, the main U.S. trading partner, has become Cuba’s new lifeline, sending food, oil and anything else it can to support the longest-standing dictatorship in the Americas. Yet nothing is enough. Nothing can rescue Cuba’s failed communist economy.

Mexico promotes a nonsense diplomacy in favor of Cuba. In 2023, Mexico even blackmailed the U.S. by saying that it would cooperate on the migration crisis but would also like the U.S. to resume talks with Cuba.

:laugh:

• Haha 1
Posted

Nigdje na svijetu katolička crkva nije citadela zla koliko u Americi

• +1 2
Posted

Usput, @Lezilebovich i @kipo, bilo bi dobro i da ste ovo hajlajtovali, umesto preneli sa “mediji u Americi”:

THE VIEWS EXPRESSED BY CONTRIBUTORS ARE THEIR OWN AND NOT THE VIEW OF THE HILL

Arturo McFields is an exiled journalist, former Nicaraguan ambassador to the Organization of American States and former member of the Norwegian Peace Corps.
  • +1 2
Posted

Jašta, ubijaju žene tako što odbijaju da reaguju na spontane pobačaje i nastup smrti zbog sepse, ali treba da se uzbunjujemo zbog veverice ili pacova po Njujorku.

• +1 1
Posted
Just now, dragance said:

Jašta, ubijaju žene tako što odbijaju da reaguju na spontane pobačaje i nastup smrti zbog sepse, ali treba da se uzbunjujemo zbog veverice ili pacova po Njujorku.

Ko nema empatiju za vevericane nema ni za zene. 

Sto se tice zena i prava na abortus, ko je sada na vlasti? Da li Dzo moze da donese dekret i legalizuje abortus? Kad je vlasti nesto u interesu, onda ce to i da izgura, ako nije onda daje narodu da "glodje kost"!

• +1 2
  • Haha 2
Posted
Just now, x500 said:

Sto se tice zena i prava na abortus, ko je sada na vlasti? Da li Dzo moze da donese dekret i legalizuje abortus? Kad je vlasti nesto u interesu, onda ce to i da izgura, ako nije onda daje narodu da "glodje kost"!

O čemu ti lupetaš pobogu? Kakvi dekreti?

• Hvala 1
Posted
1 minute ago, x500 said:

jebale te veverice 

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
30 minutes ago, dragance said:

Kakvi dekreti?

Predsednicki. Dzo je jos uvek predsednik i moze da donosi odluke.

Takodje, Demokrate mogu da pokrenu taspravu/zakon u Kongresu.

• Haha 3
Posted
30 minutes ago, 3opge said:

jebale te veverice 

Sto mene? 

Nisam ja ni napravio medisku zvezdu od vevericana, a nisam naredio da ga ubiju.

To su neke americke fore, vidi to sa njima. Ja sam samo preneo vest :)

• Create New...