Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

juče ga je AOC pozvala da podnese ostavku, on je odjebao prilično agresivno (to što optužuju moju administraciju nema veze sa mnom, ja moram da mislim o  građanima koji su me glasali i da se borim za njih!)

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
45 minutes ago, svashtabezneshto said:

juče ga je AOC pozvala da podnese ostavku, on je odjebao prilično agresivno (to što optužuju moju administraciju nema veze sa mnom, ja moram da mislim o  građanima koji su me glasali i da se borim za njih!)

U što marke da će ipak da step down, for the good of the city/party?

• +1 1
Posted
1 hour ago, svashtabezneshto said:

U mom delu interneta opštenarodno veselje što je Mayor Bribe nagrajisao* :lolol:

*izvinjavam se profusely, mnogo volim ovaj bapski izraz a retko imam priliku da ga koristim

• +1 1
  • Haha 4
Posted

moj malo ignoriše slučaj, američki se plaši uticaja na novembarske izbore (adams je među prvima podržao kamalu još u julu), domaći vrišti 'živiš u srbiji, a palma a mitrović, tamo zakoni važe za sve!', moram pikanterije da tražim na zavereničkom delu interneta :(

• +1 1
Posted
37 minutes ago, Weenie Pooh said:

U što marke da će ipak da step down, for the good of the city/party?

kaže da neće, videćemo 

https://www.newsweek.com/eric-adams-indictment-new-york-presidential-elector-harris-1959571

"If I am charged, many may say I should resign because I cannot manage the city while fighting the case. I can also understand everyday New Yorkers will be concerned that I cannot do my job while I face accusation.

"But I have been facing these lies for months, since I began to speak out for all of you, and their investigation started. Yet, the city has continued to improve."

• +1 2
Posted

Svuda izgleda skripi sa vojskama, nije bez nista ona da su vojske slika, odraz drzave kojoj pripadaju...

Obaska sto dobrododje da se istera jos para za sve nove i nove vojne zanimacije, tek:

USN-bull-run-02.jpg

13. septembra se negde u Persijskom zalivu prilicno ozbiljno nasukao brod za snabdevanje ratnih brodova gorivom, avionskim gorivom i ostalim potrepstinama.

USNS Big Horn.

077ab55.jpg

Na stranu sto pomenuti pripada starijoj klasi te vrste brodova, na stranu sto ih se gradi jos onoliko, tek, pomenuti je trenutno jedini brod te vrste koji se nalazi na BI i cije odsustvo znaci poprilicno ugrozavanje snabdevanje americkih pomorskih snaga u regionu, narocito grupe okupljene oko nosaca aviona USN Abraham Lincoln...

Eventualna zamena, uskakanje u posao komercijalnih tankera ne dolazi u obzir buduci da oni niti imaju dovoljnu brzinu, niti su snabdeveni odgovarajucom opremom za rukovanje teretom.

Isplivalo je jos nesto: ovi brodovi ne pripadaju, ne vode se potpuno kao brodovi ratne mornarice SAD.

Posade su, osim jednog ili dva oficira civilne i postoje ozbiljni problemi oko novacenja i obuke novih posada za nove brodove, obaska sto sa kadrovimatm kubure i stari...

Posted

predvidjaju da ce se voda dici od 1-4 metra

animacija na istu temu

Posted

Burazer je live sve vreme i vozika se čekajući uragan.

• Hvala 1
  • -1 1
Posted
21 minutes ago, napadaj said:

Burazer je live sve vreme i vozika se čekajući uragan.

obicna kisica za sada

Posted (edited)

Edited by vememah
  • Create New...