Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ozbiljna ekipa ovi suverenistitm i antiglobalistitm u teksasu

Posted

Nešto krupno se dešava :covid19:

Sine, daj još dva ladna jelena

Nego, nešto krupno se dešava 

• Haha 1
Posted

Antiratna™ stranka

Ako ne daš Antiratnom™ Bogocaru štofa da te za 3 mjeseca napadne da si warmonger, onda si🐔 

• +1 1
Posted

I Trampara dig’o glas da je Bajden slabićak, ali nije rekao šta bi on poduzeo. Čeka da vidi gde će vetar da dune.

• +1 2
  • Haha 2
Posted (edited)
On 26. 1. 2024. at 13:02, Filozof manijak said:

Iz mojih nekih kontakata s Amerima, sitnim preduzetnicima, ovo je jedan od glavnih razloga zašto podržavaju Trampa

Pre nekih dve godine sam putovao sa familijom kolima u Corpus Christi i na frekvenciji koja je zakucana u kolima (inače najbolji public radio u zemlji) pojavila se neka hrišćanska stanica. Ajde, ide muzika, uglavnom filmska iz 40-tih, 50-tih i ostavim ja to da drombulja. U nekom monentu staje muzika i kreće govor Trampa pred ljudima tu negde u lokalu, a sve ovo se dešava nedugo nakon pucnjave u školi u Uvaldeu kad su pobijena ona deca. Priča mu je bila otprilike kako se pojavilo veliko zlo protiv kojeg se treba boriti i kako se treba dodatni naoružati i tako… jezivo je poprilično to zvučalo, a još jezivije kad pomislim da to nisu njegovi stavovi nego skuplja političke poene kod ekipe koja se loži na naoružavanje nastavnika i učenika. 

Tako da pokenjam se na biznise koji su imali benefit od ovog mandrila, kao i na pamćenje zlatne ribice od 9 sekundi. 

edit: nije odgovor manijaku nego mi dao šlagvort 

Edited by bios
  • +1 5
Posted (edited)
13 hours ago, Venom said:

Nešto krupno se dešava

Istina. Taylor Swift - Pfizer "Doubleshot" Kelce Superbowl Bidenofilna zavera™ uzima zamah u FoxNews Cinematic Universu

Edited by Roger Sanchez
  • Haha 1
Posted

“Kako odbiti mlade i žene od davanja glasova sopstvenoj partiji 101”

Posted

velika je bitka oko Tejlor, svi je mediji reklamiraju zato što će u odlučujućem trenutku da podrži bajdena

čekamo sad šta će Rogan da kaže na ovo

napeto

Posted

Da, Rimopedofilna crkva je poradila na hispaniksima

Posted (edited)

Kakva su oni Srbija, takav im je i Miša Vacić.

PS: 25 godina? :blink: @Roger Sanchez Zašto nisi menšnovao @Zli Gli kao što običaji nalažu?

Edited by zorglub
  • Haha 1
  • Create New...