Budja Posted January 8 Share Posted January 8 5 hours ago, dragance said: Zna svako. Sam Trampara ga je toliko hvalio, toliko snimaka bilo, zajedno bili u Floridi, što kod Epsteina, što u Mar-a-Lago. No vidim da je popularno praviti se toša kada su političke simpatije u pitanju. "Zna se". Ok. Gde kod Epsteina? To je vazno. Sto se Mar-a-Lago-a tice, ko sve nije bio tamo. 1 1 Link to comment
dragance Posted January 8 Share Posted January 8 47 minutes ago, Budja said: "Zna se". Ok. Gde kod Epsteina? To je vazno. Sto se Mar-a-Lago-a tice, ko sve nije bio tamo. Umeš da čitaš i gledaš očima. Onolike fotke i video snimci ti nisu dovoljni, kao i Trampove sopstvene reči? Link to comment
Pokojni Ruxin Posted January 8 Share Posted January 8 realno ne znam ni zašto je bitno. ima sasvim dovoljno sexual misconduct kod trampa i bez epsteina pa nikom ništa, raziđi se narode. Link to comment
copkillah Posted January 8 Share Posted January 8 svakom poštenom Srbinu je tu jedino bitno da vidi lica Klintonovih kad se izbace i foto/video dokazi šta je ovaj radio Link to comment
x500 Posted January 9 Share Posted January 9 17 hours ago, copkillah said: svakom poštenom Srbinu je tu jedino bitno da vidi lica Klintonovih kad se izbace i foto/video dokazi šta je ovaj radio Za razliku od onog drugog, "nepostenog" Srbina koga nije briga za orgijanje sa decom i omladinom, pogotovo ako su SAD predsednici, Tramp i Bili, ucestvovali u tome. Sve su spremni da poloze na oltar bezgresnosti kraljeva demokratije. Link to comment
Weenie Pooh Posted January 10 Share Posted January 10 On 8. 1. 2024. at 14:08, Weenie Pooh said: Stvarno galantan gospodin taj Džefri što se samoubio kad je bilo vreme, sad osim njih dvoje ni luk jeo ni luk mirisao. On 8. 1. 2024. at 14:24, dragance said: I njegov kolega iz Francuske se takodje slučajno ubio u pritvoru. Opsesivna i ekstremno desničarska teorija zavere Link to comment
mackenzie Posted January 12 Share Posted January 12 Dok je Biden fokusiran zaštitom izraelskih granica, kod kuće nacionalna garda teksasa je blokirala zahvalne federalne graničare. Link to comment
Krošek Posted January 19 Share Posted January 19 On 29. 12. 2023. at 3:48, Krošek said: za razliku od kolorada gde sve zavisi od odluke vrhovnog suda, u mejnu je dovoljno da visi ili vrhovni sud mejna u drugom stepenu (sigurno jer je 100% demokratski) presudi u korist ove odluke i od tog momenta tramp nece biti na izborima u mejnu, znaci zabrana ce makar neko vreme biti na snazi Sud naložio da organ Mejna ponovo odluči, na odgovarajući način, kada Vrhovni sud odluči po žalbi na odluku suda u Koloradu Link to comment
Roger Sanchez Posted January 24 Share Posted January 24 Give me an r, give me an a, give me a c, give me an i, give me an s, give me a t...! 1 Link to comment
Recommended Posts