3opge Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 (edited) istorijski ce biti ako SCOTUS potvrdi Edited December 29, 2023 by 3opge 1 Link to comment
Krošek Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 za razliku od kolorada gde sve zavisi od odluke vrhovnog suda, u mejnu je dovoljno da visi ili vrhovni sud mejna u drugom stepenu (sigurno jer je 100% demokratski) presudi u korist ove odluke i od tog momenta tramp nece biti na izborima u mejnu, znaci zabrana ce makar neko vreme biti na snazi Link to comment
Filozof manijak Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Znači ako se kojim slučajem Tramp opet kandiduje, u Mejnu se može glasati samo za drugog kandidata? Link to comment
Sestre Bronte Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 najzad nešto što ujedinjuje usa, posle mnogo godina polarizacije, kako će tek sad da explodiraju zavere, rogani, info wars i sve u tim orbitama ako kanje izađe iz manične faze, može on da se kandiduje u svakom slučaju, šta je bilo, više biti neće 1 Link to comment
Filozof manijak Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 (edited) What a time to be alive Edited December 29, 2023 by Filozof manijak Link to comment
Sestre Bronte Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 (edited) nije da su bili puni razuma do sada, ali sad će totalno da ih poludu Edited December 29, 2023 by Braća Strugacki 1 Link to comment
dragance Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 U Mejnu i Koloradu svakako ne bi pobedio sve i da je na glasačkom listiću, tako da nema ništa od toga. Ali, ako SCOTUS potvrdi, onda ga neće biti ni na jednom listiću u svim državama. Link to comment
Filozof manijak Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Zamima me šta će biti ako Scotus ne potvrdi te odluke? Kako će onda izgledati glasački list u Mejnu i Koloradu? Link to comment
dragance Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Onda će ga vratiti na listić. 1 Link to comment
dragance Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 U svakom slučaju mu sleduje zatvor za Džordžiju jer tamo ne može sam sebe da pomiluje, a dokaza i snimaka ima koliko hoćeš da je varao. Link to comment
braca Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Isplivao pre neki dan i snimak razgovora u Michiganu gde ubedjuje činovnike da ne potpišu zapisnik posle izbora, a zauzvrat će im obezbediti advokate… Korupcija na kvadrat 1 Link to comment
dragance Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 A raspričao se i Chresebro kako su slali avion da donese sertifikate sa lažnim electoral voters (jebi ga, ne znam kako to smisleno prevesti) iz nekoliko država da daju Pensu da potpiše 6. januara. Obruč se steže. Mora ovako, da sve bude 100% jasno i tačno, da ne bude da mu je bilo šta namešteno. Svakako će kukati. Link to comment
Lancia Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Koji ce biti kandidati na strani demokrata i republikanaca, jel se zna vec ko ima najvece sanse?¿ Link to comment
Sestre Bronte Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Za sada vodi Tramp. Svi ostali gop su daleko slabiji. Tramp ne mora ni da ide na debate. Desanktimonijus koju državu poseti, tu mu padnu brojevi. Sa strane demokrata je tu Bajden, koji u polovima gubi od Trampa. Meni je suludo da kandiduju Bajdena, ali jbg, još me nisu pitali. 4 1 Link to comment
dragance Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Ako bude ono što se neće desiti (da kod GOP prevlada razum), staviće Niki Hejli za kandidata. Ona jedina ima nekakve šanse. 2 Link to comment
Recommended Posts