3opge Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 sve ce se to popraviti kada trump pobedi. sada se svuda hvali kako ce postati diktator i autokrata, uvesce streljanje za shoplifting i jos puno toga. imacemo najkvalitetniji fashizam jos od vremena adolfa zasticen ustavom i svi ce nositi majice sa velikim "88".
Popular Post Sestre Bronte Posted December 20, 2023 Popular Post Posted December 20, 2023 Just now, mustang said: Naravno da ne priznajemo kada su nam na na oci krali. Levica (progresivci, sorovi placenici) je hijack demokrate da je vec pocela da se raspada izunutra. Naravno sve vodi ka totalitarizmu tj. kominizmu mada bih ja dodala tu neo-naci-kominizam. Pa nisu ti na oči krali, to je jednostavno nemoguće. Ono što ti nazivaš levicom nema nikakve veze sa levicom, ne bavi se nijednom levom idejom. Od komunizma nema tu ništa, potpuno mi je nadrealno da ga ubacuješ u priču, a od kovanice neo naci komunizam bukvalno ostajem bez reči. Osnova USA je ustav, a šesti januar i osporavanje izbornih rezultata (za koje nije bilo ama baš nijednog dokaza) su bili jači udar na USA demokratiju od svega što se dešavalo tokom poslednjih 50 godina, ako ne i više. Čist udar na osnovne vrednosti američke demokratije. Zloupotrebe prvog člana ustava su dovele do toga da medijski mogu da opstaju Aleks Jones i Nik Fuentes, a koliko je to blagorodno, gledaćemo u decenijama koje dolaze. Doduše, ja nemam baš toliko vremena, al' ajd'. Najveći dan u životu svakog čoveka je dana kada shvati da ne može o svemu da razmišlja svojom glavom i da zbog toga postoji društvo. Kada ti se sutra pokvari auto, stani pored njega i razmišljaj svojom glavom, videćeš dokle će to da te dovede. 11 1
mustang Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 (edited) @3opge Ti si bre delusional. Sta je s tobom covece?!? Ko da si zaboravio da je vec bio predsednik, jahali su ga svaki dan. Za ovog tvog lazova dementnog nista ne smeš da kazes nista lose osim na X. 51agent poptisao da se rusija mesala da bi na kraju bilo ups, nije tako. Al uhapsise jednog od njih jer je stvarno radio sa rusima. Cinjenica! Za vreme trampa si mogao sta hoces. Previse je tolerantan bio i pacifista. @Braća Strugacki tvoje je pravo da tako mislis. Mene jesu pokrali na oci, pratila sam par stvari... U nas ballot box su dolazili sa kesama balota al ajde to je kalifornija, who cares U 11uvece u svim swing states odjednom pukla cev, pukao kurac, na mrezama se vidi da liudi donose kese i dzakove ballots a onda u 3 ujutru bajden statisticki nemoguce vodi za ihaj. Covek iz podruma nije izlazio... Sta jos treba kao dokaz?! Ni jedan sud nije hteo da dopusti da se ponovo pregledaju ručno i uporedjivanje potpisa a sada ne mogu u nekim okruzima ni da nadju balots, slucajno unisteni. Al ajd i to ako mi ne verujes.... Mi cak ne moramo da pokazujemo ni licnu na glasanju a kamoli pre toga citizenship Edited December 20, 2023 by mustang
mustang Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 (edited) Za auto ne znam sta da ti kazem. Zavisi kakav vozis. Ja sam imala dijanu kad sam postala punoletna. Sama cistila karburator. "Popravljala" alnaser , menjala gume... Moj pogled na zivot je da ga zivim sto vise verodostojno sebi, punim plucima ako moze. Neke stvari su van moje kontrole i okej, adaptiracu se. Tu sam specijalista. Ne uzimam previse ozbiljno zivot iako moze biti tezak u tri lepe. Edited December 20, 2023 by mustang
vememah Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 (edited) Nije ti to neki Arapin da bude al-Naser, već Nemac. Anlassen znači pokrenuti, Anlasser je onaj koji pokreće, dakle pokretač tj. starter. https://de.wikipedia.org/wiki/Motoranlasser Edited December 20, 2023 by vememah
mustang Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 (edited) Whatever Umesto da kazes svaka cast na samostalnosti, ti se hvatas za rec ... Jebote kakvi ljudi! Edited December 20, 2023 by mustang 4
Sestre Bronte Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 2 minutes ago, vememah said: Nije ti to neki Arapin da bude al-Naser, već Nemac. Anlassen znači pokrenuti, Anlasser je onaj koji pokreće, dakle pokretač tj. starter. https://de.wikipedia.org/wiki/Motoranlasser she is practicing her first amendment rights 1
mustang Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 Odoh na trening pa spa, I need my beauty time
Sestre Bronte Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 (edited) eto, priznaš joj pravo na prvi amadman, a ona ti lupi palac na dole Edited December 20, 2023 by Braća Strugacki 2
Pokojni Ruxin Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 2 minutes ago, mustang said: Odoh na trening pa spa, I need my beauty time ok 2
precog Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 (edited) 1 hour ago, mustang said: Well, vrlo lako Ajd nadji jos neki Ustav kao sto je Bill of Rights Ja za zivota jos nisam naletela... Evo vam podsetnik prvih 10 amandmana. Znate svi engleski, imate valjda dve sive celije pa razmislite dok citate sta se danas moze a sta ne. I opet se vracate na mene... izvolite istrazite sami kad ste tako pametni. Sjajni ste u besmislenom podjebavanju, spinovanju. Niko da se osvrne na uzroke zasto smo tu gde jesmo danas. Vi i ja smo isti djoka za sve njih. Danas jure mene (metafora za odbijanje korona "vakcine") al sutra ce vas za nesto drugo. https://www.archives.gov/founding-docs/bill-of-rights/what-does-it-say Ko te juri za vakcine? e, nego kad smo na toj temi, jes ti protiv svih vakcina ili samo protiv ovih sto gadjaju kovid? Edited December 20, 2023 by precog
cedo Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 dodjoh da procitam, nabralo se strana kad ... koji ste vi dangubici
mustang Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 3 hours ago, precog said: Ko te juri za vakcine? e, nego kad smo na toj temi, jes ti protiv svih vakcina ili samo protiv ovih sto gadjaju kovid? Samo kovid govno i za grip dok ne krenu da nam guraju sledece.
mustang Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Da podsetim sta je Trump rekao sestog Januara...snimak je brisan sa svih mreza, srecom da sam imala prilike da ga vidim tada na vreme 1 1
Recommended Posts