Jump to content

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

Šta bi vi, da Joe laže pred svima? E pa neće moći

Inace mu laganje bas tesko ide.

Zasto palac nadole Rogere? Nije valjda da gajis neke simpatije prema ovom sponzoru genocida?

Uh al smo oštri kad nam se oko okrene na zapad

20 minutes ago, Roger Sanchez said:

Uh al smo oštri kad nam se oko okrene na zapad

Ostro je kad se preteruje, ja uopste nisam bio ostar. Sta sam netacno napisao? 

Cijelu tezu.

30 minutes ago, Roger Sanchez said:

Cijelu tezu.

Uopste nije problem, ako sam negde pogresio I will stand corrected. Sto se Bajdenovog laganja tice (a s tim se nisi slozio) to moze lako da se dokumentuje.

Eto i Dragance se usprotivio sto sam napisao da Bajdenu laganje nije strano. 

Dirnuo si Roćka u demse, to se ne radi. Jer imaš GOP, lutke koje plešu kako korporacije povlače konce, i demokrate koji uopšte nisu isti.

Pa, sad nije imao baš nikakav državni razlog da laže, mislim da Kinezi to i cijene, sami najbolje znaju prirodu svog režima. Blinken se znoji zbog medija, a ne brata Xija. 

Ali nije opsesivno kačenje odavno "gaffy" Džoa zbog toga, nego zbog 1000 i prvog opsesivnog guranja teze Trump-amplifikatora da mu nisu sve na broju.

Ali Joe je bog i bog će ostati, što je više kleveta i laži Joe je miliji i draži

2 minutes ago, Roger Sanchez said:

Ali Joe je bog i bog će ostati, što je više kleveta i laži Joe je miliji i draži

:gospode:

Jel Biden lagao, npr. oko podrske ratu u Iraku? Jeste.

Da li salje Izraelu oruzje i podrzava ih dok ovi vrse genocid? Salje i podrzava.

Sta sam netacno napisao?

Edited by Meazza

Just now, Meazza said:

ovi vrse genocid

Lakše malo s genocidom, ono, zamisli da se nešto slično događa na recimo istoku i da u tom sudjeluje recimo Rusija, i onda odvagni jel ćeš tako lako izvući tu granatu

@Meazza kad dirnes u Dzoa o'ma se skupe kao osice :D