Gandalf Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 u podacima UNPD (UN Population Division) koji se navode u datom clanku, imigranti u Rusiji (kao i u npr SAD) su oni koji su rodjeni kao strani drzavljani u inostranstvu. moja greska.
banecare1 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 u podacima UNPD (UN Population Division) koji se navode u datom clanku, imigranti u Rusiji (kao i u npr SAD) su oni koji su rodjeni kao strani drzavljani. procene UNPD-a se zasnivaju na zvanicnim podacima koje oni dobijaju od drzavnih statistickih zavoda. u njihovim procenama, 1990-e je bilo 11.5 miliona imigranata u Rusiji, 2013-e je bilo 11 miliona. to znaci da upliv imigranata postoji, ali nije velik. pregledna tabela ovde. nema ljutis, ali te pregledne tabele nemaju veze sa stanjem na terenu -_- priliv imigranata je u znacajnom rastu poslednjih godina, to se vidi golim okom, ne treba statistika. isto kao sto je broj ekspata u kini prvo isao gore, a sada je poceo da opada. ne znam sta statistika kaze, ali odose svi jbt. skupoca, zagadjenje, zaostrili oko viza, sve je teze otvoriti i odrzavati firmu, boranija mora da pakuje kofere i cao.
Gandalf Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 nema ljutis, ali te pregledne tabele nemaju veze sa stanjem na terenu -_- RIA clanak koji su citirali Zaz i Prospero se poziva na podatke UNPD-a. na osnovu tih podataka, priliv imigranata nije velik.
banecare1 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 RIA clanak koji su citirali Zaz i Prospero se poziva na podatke UNPD-a. na osnovu tih podataka, priliv imigranata nije velik. priliv imigranata nije veliki, a srbija je lider u regionu, e tako moze :) danas ces tesko da sretnes radnika na gradjevini, kelnera, cistaca, ilegalnog taksistu da je rus, sto nije bio slucaj pre 10-15 godina. milioni su usli u rusiju od kako su se bacuske oparili. ziveo sam tamo 11 godina, putujem svakih par meseci od 2006, ne pricam napamet. mozda ima neka statisticka zackoljica, da ovi sto su usli ostaju u rusiji i dobijaju dokumenta, a dolaze novi, to stvarno ne znam.
dillinger Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Šta tek reći za onu Russian population is shrinking. Kakvo jebeno dno dna od nobelovca, ovako ni lideri ex yu zemalja tokom 90-ih nisu govorili za one druge.
Korki Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Веровање да ће сутра бити боље је на истроријском минимуму у Америци Разлог је лоша економија Poll Finds Widespread Economic Anxiety
iDemo Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Srecom pa su u visokom procentu pobozni - to ako ne pomogne nista nece...
stena Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Obama je najgori predsednik kog su imali. Ovi grafikoni nisu iznenadjenje.
Eraserhead Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Obama je najgori predsednik kog su imali. Ovi grafikoni nisu iznenadjenje. E jebi ga sad, bas "najgori".
stena Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Najgori. Sminker, bez hrabrosti da povuce radikalne poteze, tj. jos gore, pocne da ih vuce pa se na prvoj prepreci povlaci, zanima ga samo forma, ne razume medjunarodne odnose, na domacem planu nije ispunio nijednu od strateskih tacki koje je nudio na izborima, potpuno ovisan o komentarima liberalnih komicara, izvestajima o popularnosti i gostovanjima kod raznih Opra. Amerciki Boris Tadic. Tvorac krivicnih dela necinjenjem.
frn1782 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 I mene razocarao. Slobodan svet upire poglede u Washington a tamo nema lidera.
Eraserhead Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Najgori. Sminker, bez hrabrosti da povuce radikalne poteze, tj. jos gore, pocne da ih vuce pa se na prvoj prepreci povlaci, zanima ga samo forma, ne razume medjunarodne odnose, na domacem planu nije ispunio nijednu od strateskih tacki koje je nudio na izborima, potpuno ovisan o komentarima liberalnih komicara, izvestajima o popularnosti i gostovanjima kod raznih Opra. Amerciki Boris Tadic. Tvorac krivicnih dela necinjenjem. I ja nisam obozavalac, ali ne moze pored zivot Busha biti najgori. Ako nista drugo, bar nije uleteo s vojskom nigde i imao je samo jednu i to relativno opravdanu i ogranicenu intervenciju.
WTF Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Najgori. Sminker, bez hrabrosti da povuce radikalne poteze, tj. jos gore, pocne da ih vuce pa se na prvoj prepreci povlaci, zanima ga samo forma, ne razume medjunarodne odnose, na domacem planu nije ispunio nijednu od strateskih tacki koje je nudio na izborima, potpuno ovisan o komentarima liberalnih komicara, izvestajima o popularnosti i gostovanjima kod raznih Opra. Amerciki Boris Tadic. Tvorac krivicnih dela necinjenjem. Ja bih radije americkog Borisa Tadica nego americkog Vucica ili americkog Kostunicu. Svako ko kritikuje njegov pristup spoljnoj politici nek se seti ko je bio pre njega u Beloj Kuci 8 godina i kako je tada izgledala spoljna politika. A prava vrednost Obame ce se tek videti pocetkom iduce godine ako se ova zloslutna predvidjanja o izborima ostvare, pa GOP osvoji i senat.
Recommended Posts