Prospero Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Volođa je rekao da neće otvarati Lurdes. To ne znači da on nije sniki bastard i da neće pogaziti reč, ali ipak...
harper lee Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ruska spijunska baza na Kubi Pretpostavljam da ovo spada u "dvoriste". Svet tako funkcionise, nisu to samo Amerikanci, oni su samo danas najmocniji. Cekaj, ti se zajebavas. Mora da se zajebavas. Tebi je dokaz za politicki i vojni angazman ravan ovom americkom drljanju u Ukrajini najava Rusije, i to upravo u kontekstu tog drljanja, da ce ponovo otvoriti obavestajni centar koji je zatvoren pre 13 godina? Bravo.
Roger Sanchez Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Pa sad, ne bi bilo loše da Obama to Volođanski iskoristi za riješavanje kubanskog pitanja, možda i njemu ukinu ograničenje na dva mandata. Za nagradu. I rejting mu dođe na 70%, u Floridi vjerojatno i 90%. Uručbirano s Lumije Jeftinhare
Eraserhead Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 (edited) Cekaj, ti se zajebavas. Mora da se zajebavas. Tebi je dokaz za politicki i vojni angazman ravan ovom americkom drljanju u Ukrajini najava Rusije, i to upravo u kontekstu tog drljanja, da ce ponovo otvoriti obavestajni centar koji je zatvoren pre 13 godina? Bravo. Samo hocu da kazem da je ono sto ti navodis kao osobinu Amerike zapravo osobina velikih sila generalno, a ne nesto jedinstveno za Ameriku. Ja mislim da su sankcije Kubi u poslednjih 20 godina jedna od vecih Americkih pizdarija bez obzira na to sto je Kuba komunisticka zemlja. Edited July 30, 2014 by Eraserhead
dillinger Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Samo hocu da kazem da je ono sto ti navodis kao osobinu Amerike zapravo osobina velikih sila generalno, a ne nesto jedinstveno za Ameriku. Ja mislim da su sankcije Kubi u poslednjih 20 godina jedna od vecih Americkih pizdarija bez obzira na to sto je Kuba komunisticka zemlja. Jbt koliko su oni pizdarija pojedinačno po tebi načinili, te Kuba te Irak te ovo te ono, ali onako u globalu su i dalje do jaja.
Eraserhead Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Jbt koliko su oni pizdarija pojedinačno po tebi načinili, te Kuba te Irak te ovo te ono, ali onako u globalu su i dalje do jaja. Nista, probacu da se vise ubacim u rovovsku crno-belu podelu. To je izgleda pozeljno.
dillinger Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 (edited) Nista, probacu da se vise ubacim u rovovsku crno-belu podelu. To je izgleda pozeljno. Pa i sam si deo te matrice (svi smo, podrazumeva se), za pobrojane pizdarije Ameri nigde niti snose posledice niti ih trebaju snositi. Za razliku od ostalih... A te sitne ograde na kraju postova ''da se razumemo ja o tom i tom ne mislim ništa pozitivno'' evociraju mi uspomene na kolumne Đorđa Vukadinovića dok se to čitalo, i on je u svakom izdanju imao potrebu jednom takvom rečenicom da se ogradi od Koštunice i nacionalizma. Edited July 30, 2014 by dillinger
Eraserhead Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Pa i sam si deo te matrice (svi smo, podrazumeva se), za pobrojane pizdarije Ameri nigde niti snose posledice niti ih trebaju snositi. Za razliku od ostalih... A te sitne ograde na kraju postova ''da se razumemo ja o tom i tom ne mislim ništa pozitivno'' evociraju mi uspomene na kolumne Đorđa Vukadinovića dok se to čitalo, i on je u svakom izdanju imao potrebu jednom takvom rečenicom da se ogradi od Koštunice i nacionalizma. Nisam citao Vukadinovica. Za mene Amerikanci nisu izvor svog zla i ne stoje iza svakog sukoba u svetu. Vecina sukoba bar meni deluje ima specificnu dinamiku i ne moze se ista formula primeniti. Uopste taj paranoidni stav koji je u Srbiji siroko zastupljen je samo otisao korak dalje pa su sada krivi i za vremenske nepogode. Sa druge strane mislim da je OK reci za koje stvari su stvarno krivi. I da na zalost nije ih stigla nikakva kazna za to sto ne znaci da ne bi trebalo.
harper lee Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Samo hocu da kazem da je ono sto ti navodis kao osobinu Amerike zapravo osobina velikih sila generalno, a ne nesto jedinstveno za Ameriku. Ja mislim da su sankcije Kubi u poslednjih 20 godina jedna od vecih Americkih pizdarija bez obzira na to sto je Kuba komunisticka zemlja. Ama nije tacno. Dokaz da nije tacno je i to sto nista bolje nisi mogao da nadjes od nekakve nemuste najave, inace odmah demantovane od strane Putina licno, da ce Rusija zbog ponasanja Amerikanaca oko ukrajinske krize da povuce jedan marginalni simbolicki potez. Mozes ti da dubis na trepavicama do sudnjeg dana ali cinjenica je da je americka spoljna politika duboko rusofobicna i da zbog te idiotske rusofobicnosti koja je vise stvar navike nego bilo kakve geo-politicke realnosti neki narodi najebavaju naveliko. Volim i ja Amere na nacin koji ti nikad neces razumeti jer si bio klinac u vreme komunizma kad nam je SAD bila sinonim za zivot kakvom smo se svi nadali ali to ne menja zalosnu cinjenicu da je ta drzava u ovom trenutku bez diskusije najveca rogue state na svetu i da ce pre ili kasnije njihova idiotska i siledzijska politika da stvori globalnu katastrofu nevidjenih razmera.
urkozamanje Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Nista, probacu da se vise ubacim u rovovsku crno-belu podelu. Brate mili.. pa gde ces "vise"?
akibono Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 you go girl, you go 'merica :0.6: Welcome to the Sarah Palin Channel!Join us as we discuss the great issues of the day and work toward solutions.Together, let’s live lifevibrantly, purposefully, and boldly! http://youtu.be/oEDXDgaGzNghttps://sarahpalinchannel.com/A subscription to SarahPalinChannel.com is $9.95 a month, or $99.95 a year (with a two-week free trial period). That’s 96 cents more a month than a Netflix streaming subscription. It’s 95 cents more a year than an annual subscription to Amazon Prime, which also offers music, streaming TV and movies, Kindle benefits, and free shipping.
Eraserhead Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Ama nije tacno. Dokaz da nije tacno je i to sto nista bolje nisi mogao da nadjes od nekakve nemuste najave, inace odmah demantovane od strane Putina licno, da ce Rusija zbog ponasanja Amerikanaca oko ukrajinske krize da povuce jedan marginalni simbolicki potez. Mozes ti da dubis na trepavicama do sudnjeg dana ali cinjenica je da je americka spoljna politika duboko rusofobicna i da zbog te idiotske rusofobicnosti koja je vise stvar navike nego bilo kakve geo-politicke realnosti neki narodi najebavaju naveliko. Volim i ja Amere na nacin koji ti nikad neces razumeti jer si bio klinac u vreme komunizma kad nam je SAD bila sinonim za zivot kakvom smo se svi nadali ali to ne menja zalosnu cinjenicu da je ta drzava u ovom trenutku bez diskusije najveca rogue state na svetu i da ce pre ili kasnije njihova idiotska i siledzijska politika da stvori globalnu katastrofu nevidjenih razmera. Ta ista Rusija je vec pomagala komunisticki rezim na Kubi pre 60 godina i pokusala da postavi svoje nuklearke tamo, sto bi se forumaski reklo u americko "dvoriste". Zasto bi im sada bilo sta slicno bilo strano. Ta ista Rusija kada vidi da gubi uticaj na Ukrajinu otkine joj ono sto joj treba i organizuje grdjanski rat tamo. Ponasaju se gore nego Amerikanci, samo nemaju kapaciteta da dobace dalje. Pogledaj samo koga u Srbiji podrzavaju i pomazu. Od raznih Bajatovica pa do Dveri i slicnog olosa. Americka politika je rusofobicna, ali zato ruska nije zapadofobicna. Nemoj me zezati.
Recommended Posts