Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Izgleda je pala odluka da Amerika bankrotira da bi im to bio izgovor za uvođenje vanrednog stanja i otvaranje FEMA kampova za posetioce.

Posted

Посетиоце? Колико знам Фему, не прави разлику између наших и њиних.

Posted
Izgleda je pala odluka da Amerika bankrotira da bi im to bio izgovor za uvođenje vanrednog stanja i otvaranje FEMA kampova za posetioce.
Realno.
Posted
Evo nekih znakova da napregnutost u Američkom društvu raste.
bas sam se pitala kako raste napregnutost.odlicne su ove vestinet.rs, imaju i departman zivot.moram da ih metnem medj fejvoritse.
Posted
:lol:Čudesan je tvoj svet.
Posted

Crnci u Americi napravili akcioni plan po pitanju deportacije u FEMA kampove:ku-xlarge1.jpg

Posted

Moderacijo, hoce li ovome biti jos dugo dopusteno da kenja bez veze?

Posted

Gde bi drugde saznao šta se sprema u FEMA kampovima? Biseri se pred nas bacaju, a ti tako...

Posted
Moderacijo, hoce li ovome biti jos dugo dopusteno da kenja bez veze?
Не разумем, шта фали да кења без везе? Зашто мора одмах васпитна палица да се призива у помоћ?
Posted

Pa ne znam, neki su za mnogo manje ograničeni na PZD.

Posted
Pa ne znam, neki su za mnogo manje ograničeni na PZD.
+1Vaspitna, molim.za malo sanityja, da povijesno obilježimo prvog crnog Vin Diesela nakon Baracka koji je glasovima pravog pravcatog elektoratskog naroda spašen od deportacije u FEMA kampove. Novi Serator Garden State:topics_booker_190.jpg
Posted

milogled jbt.

• Create New...