Indy Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Hoćeš da kažeš da Alex Jones mrzi Ameriku?Rekao sam vec sta mislim o njemu, nadam se da ne zelis da se svrstas u istu kategoriju.
angern Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PSprgVjLFgkhttp://www.haber.ba/...dama-video.html
Prospero Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 čekaj, što je ovo na topicu o americi?msm, neka specifična odlika američke politike/kulture/štagod ili... šta?
reg Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 TAKENUnder civil forfeiture, Americans who haven’t been charged with wrongdoing can be stripped of their cash, cars, and even homes. Is that all we’re losing?Ne secam se da sam skoro, u neverici, citao neki clanak sa vilicom do poda. Mozda onaj o undercover detektivima londonske policije koji su, da bi izgledali uverljivo, nasli devojke u ogranizacijama u koje su se infiltrirali, osnovali sa njima porodice i kasnije nestali. U kvotu je jedan atipican slucaj kada su se policajci zaneli u zelji da zaplene sto vise i udarili na ljude koji su bili spremni da se sude.Cifre, broj potpuno nevinih i bespomocnih ljudi kojima je oduzeta imovina, rasprostranjenost takvog ponasanja, targetiranje siromasnih, imigranata, gejeva, zavisnost popunjenosti budzeta policija sirom zemlje od prakse civil forfeiture-a...Another case involves a monthly social event that had been hosted by the Contemporary Art Institute of Detroit. In the midst of festivities one evening in late May, 2008, forty-odd officers in black commando gear stormed the gallery and its rear patio, ordering the guests to the ground.Some in attendance thought that they were the victims of an armed robbery. One young woman who had fallen only to her knees told me that a masked figure screamed at her, “Bitch, you think you’re too pretty to get in the mud?” A boot from behind kicked her to the ground. The officers, including members of the Detroit Police Department’s vice squad and mobile tactical unit, placed the guests under arrest. According to police records, the gallery lacked proper city permits for after-hours dancing and drinking, and an old ordinance aimed at “blind pigs” (speakeasies) and other places of “illegal occupation” made it a crime to patronize such a place, knowingly or not.After lining the guests on their knees before a “prisoner processing table” and searching them, the officers asked for everyone’s car keys. Then the raid team seized every vehicle it could find, even venturing to the driveway of a young man’s friend nearly a mile away to retrieve his car. Forty-four cars were taken to government-contracted lots.
Hella Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Mozda onaj o undercover detektivima londonske policije koji su, da bi izgledali uverljivo, nasli devojke u ogranizacijama u koje su se infiltrirali, osnovali sa njima porodice i kasnije nestali.pa daj to, zvuči 3x zanimljivije od amerikanaca koji terorišu amerikance, mošmislit.
reg Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 pa daj to, zvuči 3x zanimljivije od amerikanaca koji terorišu amerikance, mošmislit.off topic:http://www.theguardian.com/commentisfree/2013/jan/18/james-bond-police-licence-break-heartshttp://www.theguardian.com/lifeandstyle/2013/jun/22/undercover-police-loversima ih jos, razgranala se ta prica.
angern Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=p5pW-Tm22qQTheTexas division of Child Protective Services may be ultimately to blamefor a child's death this past week after the child was taken from herparents because they smoked pot and put in foster care with the womanthat would eventually end up killing her.http://www.infowars....nts-smoked-pot/
Turnbull Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Angern, ti na ovoj temi radiš ono što Hella radi na temi o savremenom Islamu.
Indy Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Kod Helle je (iz mog rakursa) u pitanju 1 peccadillo, a angernov repertoar je prilicno ogranicen (za sada).
Čutura Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 TAKENUnder civil forfeiture, Americans who haven’t been charged with wrongdoing can be stripped of their cash, cars, and even homes. Is that all we’re losing?.. ovo ko onaj stari vic o ruskom panduru koji zaustavlja lika i trazi mu dvadeset rubalja, na pitanje lika zasto kad nije nista pogresio pandur mu odgovara da njegova deca ne mogu da cekaju dok on(lik)ne pogresi.samo sto ovo uopste nije smesno.
malkin Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 TAKENUnder civil forfeiture, Americans who haven’t been charged with wrongdoing can be stripped of their cash, cars, and even homes. Is that all we’re losing?Ne secam se da sam skoro, u neverici, citao neki clanak sa vilicom do poda. Mozda onaj o undercover detektivima londonske policije koji su, da bi izgledali uverljivo, nasli devojke u ogranizacijama u koje su se infiltrirali, osnovali sa njima porodice i kasnije nestali.U kvotu je jedan atipican slucaj kada su se policajci zaneli u zelji da zaplene sto vise i udarili na ljude koji su bili spremni da se sude.Cifre, broj potpuno nevinih i bespomocnih ljudi kojima je oduzeta imovina, rasprostranjenost takvog ponasanja, targetiranje siromasnih, imigranata, gejeva, zavisnost popunjenosti budzeta policija sirom zemlje od prakse civil forfeiture-a...Odličan tekst. Ja sam prvi put čuo za tu praksu kad sam gledao The House I Live in. Kad su panduri tamo objašnjavali šta rade, prosto sam odbio da poverujem i rešio da se radio o grubom pojednostavljivanju komplikovanije procedure. Kad ono...
reg Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 ovo ko onaj stari vic o ruskom panduru koji zaustavlja lika i trazi mu dvadeset rubalja, na pitanje lika zasto kad nije nista pogresio pandur mu odgovara da njegova deca ne mogu da cekaju dok on(lik)ne pogresi.samo sto ovo uopste nije smesno.Dobar vic. :D Pricao mi je drugar koji cesto ide kod rodjaka u Moskvu da jos zive stari obicaji. Odličan tekst. Ja sam prvi put čuo za tu praksu kad sam gledao The House I Live in. Kad su panduri tamo objašnjavali šta rade, prosto sam odbio da poverujem i rešio da se radio o grubom pojednostavljivanju komplikovanije procedure. Kad ono...Meni je ovo bio prvi put da cujem za tako nesto [bas cu da skinem to]. Pa i taj aspekt kod ove prve price, koji je potencirao advokat tih ljudi, da su policajci dokumentovali da sumnjaju da vozilo sluzi za transport narkotika a deca kao paravan za roditelje i onda potpuno presli preko toga - "nek nastave ljudi, mi cemo da uzmemo pare".
Recommended Posts