Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ima i ona neumrla prica fanaticnog libertarijanskog krila (tipa Alex Jones) da su bostonske eksplozije false flag operacija (iza koje je americka vlada). U to se i ovo "lozenje" na zohara™ uklapa

Posted
Dennis-Trainor-Arrested.jpg“High on the list on what killed Trayvon and what allowedhis murderer to go free is the white privilege system of racism andoppression that this country was built upon and executes, pun intended,with full force in a slightly more nuance form today.Before we go any further, I am aware that I am white and in many waysbenefit from these systems of oppression that I am condemning. However Iam not, to preempt the comments that will take up space on this topic,suffering for what you call white guilt. I see the world as it is. It isnot an opinion.”http://www.youtube.com/watch?v=eA9jV9BFiqghttp://www.addicting...n-guilty-video/
Posted

Bankrotirao Detroit

Detroit filed for the largest municipal bankruptcy in U.S. history Thursday after steep population and tax base declines sent it tumbling toward insolvency.The filing by a state-appointed emergency manager means that if the bankruptcy filing is approved, city assets could be liquidated to satisfy demands for payment.

Posted
...
nista nije "isplivalo u javnost" obzirom da je o ovome pisano ranije u US medijima, a pocinioci su pre par godina osudjeni.
Posted
Bankrotirao Detroit
Bas sam bio krenuo da to okacim.Imam prijatelja koji je muni-bond trader i koji me je nakon Jackson County bakrota ubjedjivao da je to izolovani incident (uprkos iskustva sa Orange County) i da je taxing ability vecih gradova neprikosnoven. Not so fast, evo dokaz da je cijedjenje vode iz kamena nemoguce.Da li je ovo onaj leptir ciji ce zamah krilima napraviti oluju u D.C.?
Posted

Detroit je na umoru već 2 decenije sigurno. Jezivo je to sve ali imam želju da posetim taj grad, mora da je spektakularno videti tako nešto.

Posted

then & now fotografijethen-and-now-abandoned-school-in-detroit-9.jpgthen-and-now-abandoned-school-in-detroit-23.jpgthen-and-now-abandoned-school-in-detroit-10.jpgthen-and-now-abandoned-school-in-detroit-15.jpgthen-and-now-abandoned-school-in-detroit-21.jpgthen-and-now-abandoned-school-in-detroit-11.jpgthen-and-now-abandoned-school-in-detroit-17.jpgk-bigpic.jpg

Posted
Detroit je na umoru već 2 decenije sigurno. Jezivo je to sve ali imam želju da posetim taj grad, mora da je spektakularno videti tako nešto.
Na umoru jeste, ali ipak sam cin bankrotstva je veoma simbolican. Ja sam bio u Detroitu, na obodima tih napustenih dijelova i jeste sablasno, ali to je kao gledati vec umrlog covjeka. Meni je bilo strasnije prolaziti kroz Pittsburgh, St. Loius,i Cleveland i gledati dijelove i naselja koja odumiru veoma sporom smrcu. Nisu jos mrtva, trzaju se, ali nema im nade.
Posted

Uh, super fotke. Žao mi za Detroit :( Poslednji put kad sam proveravao beše u toku neka hipstersko-skvoterska revitalizacija istog, ali izgleda da nije vredelo...

Posted

ja mislim da nama, koji uglavnom zivimo sedelacki za razliku od nomada Amerikanaca, smrt nekog grada deluje mnogo zlokobnije nego njima.

Posted (edited)

Није умро, али умире''Према попису становништва из 2010. у граду је живело 713.777 становника, што је 237.493 (25,0%) становника мање него 2000. године''Депопулација изгледа прати деиндустријализацију

Edited by slow
Posted
Bankrotirao Detroit
Kada OCP kreće da gradi DeltaCity?
Posted

Ti si uistinu najveci geek na forumu :)

• Create New...