Eraserhead Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 pa jedno 3000 njih samo 9/11 je platilo glavom ovu laz. Koju laz? Da vecina muslimana nema veze sa terorizmom? To nije laz. Zamisli koliko bi ljudi potencijalno platilo glavom "istinu" o tome kako su muslimani pretnja. Mislis da Bernie ima drugaciji stav?
3opge Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Koju laz? Da vecina muslimana nema veze sa terorizmom? To nije laz. Zamisli koliko bi ljudi potencijalno platilo glavom "istinu" o tome kako su muslimani pretnja. Mislis da Bernie ima drugaciji stav? ovu laz: "Muslims are peaceful and tolerant people and have nothing whatsoever to do with terrorism."
Eraserhead Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Pa da. Velika vecina muslimana je upravo to sto ona kaze. Ocemo li sada i o nasilnim crncima, genocidnim Srbima i ostalim stereotipima. Zaista napadati je zbog te izjave pored svega sto je realna municija je smesno.
3opge Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Pa da. Velika vecina muslimana je upravo to sto ona kaze. Ocemo li sada i o nasilnim crncima, genocidnim Srbima i ostalim stereotipima. Zaista napadati je zbog te izjave pored svega sto je realna municija je smesno. nije ona pominjala nikakvu vecinu, prema tome ne izvrci, bice da je ipak malo mnogo reci "nothing whatsoever".
theanswer Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Pa da. Velika vecina muslimana je upravo to sto ona kaze. Ocemo li sada i o nasilnim crncima, genocidnim Srbima i ostalim stereotipima. Zaista napadati je zbog te izjave pored svega sto je realna municija je smesno. pa kako onda komentarišeš činjenicu da je juče koristila termin radikalni islam?
Hella Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 (edited) nema radikalni i umereni to je ko da kažeš malo sam umro delimično sam trudna ili sutra umereno do mestimično smak sveta Velika vecina muslimana je upravo to sto ona kaze. otkud ti ovo hint Edited June 14, 2016 by Hella
condor Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 ovu laz: "Muslims are peaceful and tolerant people and have nothing whatsoever to do with terrorism."[/size] Ако је то лаж, шта је онда истина? Да су муслимани склони тероризму? Генски или културно или их религија томе учи?
ToniAdams Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 naravno da nisu, ali, kako se zove kad odredjena grupa cini zlocine bas u ime odredjene ideologije ili religije, a glavesine iste nista ne cine da tu grupu osude?
akibono Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Aligator na plaži Diznijevog lux hotela u Orlandu pokupio dete od 2 godine i odvukao ga u mrak... isti onaj crni šerif drži konferenciju kao i za gej bar, i za ubijenu pevačicu pre neki dan...
Anduril Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 nema radikalni i umereni to je ko da kažeš malo sam umro delimično sam trudna ili sutra umereno do mestimično smak sveta otkud ti ovo hint Hm, ocigledno nisi u potpunosti informisan - stanje sada jeste problematicno (kao sto je bilo i ranije sa hriscanskim zemljama) ali ranije: https://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_in_Islam
Ariel Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Da zaista uzasna poruka tolerancije. Mora da je neko platio za takav uzas. užasno plitka i glupa poruka koja samo ekstremizuje one koji su dovoljno pametni da prepoznaju generalizacije. onima glupljima i ne treba ekstremizacija. mislim, reći da su "muslimani" miroljubivi je jednako glupo kao i reći da su "amerikanci" sposobni ili "srbi" gostoljubivi.
Recommended Posts