Eraserhead Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Omar Saddiqui Mateen, 29, of Fort Pierce E jebi ga
borris_ Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) E jebi gaKomentar ti je malo nemusan, da ne kazem glup. Izgleda da bi volio da je neki bjelac to uradio. Edit: vjerujem da ne mislis tako. Edited June 12, 2016 by borris_
Eraserhead Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) Komentar ti je malo nemusan, da ne kazem glup. Izgleda da bi volio da je neki bjelac to uradio. Voleo bih da niko nije uradio. Nego mi nije drago sto ce ovo opet da pokrene rasizam i mrznju prema muslimanima zbog nekog tamo psihopate. Edited June 12, 2016 by Eraserhead
3opge Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) Voleo bih da niko nije uradio. Nego mi nije drago sto ce ovo opet da pokrene rasizam i mrznju prema muslimanima zbog nekog tamo psihopate. ti zaista verujes da je ovaj bio psihopata? edit: izgleda da je radio u nekoj "security company" Edited June 12, 2016 by 3opge
Eraserhead Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 ti zaista verujes da je ovaj bio psihopata? edit: izgleda da je radio u nekoj "security company" Ne znam. Videcemo. Svakako uzas i zbog nastradalih i zbog posledica koje ce imati.
WTF Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Bice zajebano i zanimljivo gledati reakcije. Da je bila kombinacija "ubica Musliman - zrtve raznovrsne" ili "ubica redneck - zrtve gays" pa da se lepo podele po politckoj liniji pa svako ima spremne napade/odbrane. Ovako 1 conondrum za sve. Naravno, najbolje bi bilo da se nista nije desilo, ali jebi ga... Sent from my iPhone using Tapatalk
3opge Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 simpatizer ISISa, radio je kao cuvar vladine zgrade, bio je i na "radaru" FBIja. super, to je pomoglo.
James Marshall Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 I taj "ljudski" radar kanda ne hvata ispod određene visine.
Eraserhead Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Valjda te bezbednosne sluzbe misle da je manja PR steta ako kazu da im je neko bio "na radaru".
MancMellow Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 to je katastrofa poruka jer to znači da i onda kad znaju da neko nešto može da napravi nemaju načina da ga spreče. iz toga obični ljudi mogu da izvedu svakakve zaključke. glupost.
Dagmar Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Pa šta mogu, objektivno? Ako imaju hiljade ljudi na radaru, nit možeš da kažeš izbacite ga sa posla i oduzmite mu službeno oružje jer to nije legalan razlog što ti je neko na radaru da ga izbaciš posla, niti mogu sve ljude da prate non stop 24 hrs i imaju spremnu ekipu od bar pet ljudi da skoče istog sekunda na njega kad ovaj izvadi pištolj.
Dagmar Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 to je katastrofa poruka jer to znači da i onda kad znaju da neko nešto može da napravi nemaju načina da ga spreče. iz toga obični ljudi mogu da izvedu svakakve zaključke. glupost. Pa nemaju nekog načina da spreče, ili ja nešto propuštam? Mislim kako mogu da spreče?
MancMellow Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Pa nemaju nekog načina da spreče, ili ja nešto propuštam? Mislim kako mogu da spreče? Ma govorim koja je poruka
Dagmar Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Ma govorim koja je poruka Pa to je prosto tako, mogu da spreče neki deo svakako, sve da spreče ne mogu i to je to.
Recommended Posts