Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)

Muslimani od kojih je jedan rodjen u Illinoisu i ceo zivot ziveo ovde.  Voleo je sve sto vole mladi - target shooting, sports cars, chilling w/ buddies.  Boy next door.

Ovo meni lici na neki hibrid.  Islamic terrorism with an American twist.  Ono kad resis da pobijes masu nevernika, ali to uradis na pravi™ americki nacin - masom oruzja koje si legalno kupio i ono najvaznije - na mestu zaposlenja, gde vecina pravih™ americkih masovnih ubica obavlja te stvari.

edit: E da, jos 1 stvar - usput je poveo zenu da mu pripomogne u akciji, znaci nista ono "bosonoga u kuhinji, kuva rucak i brine o deci", nego emancipacija bato - AK47 u ruke, posle za volan ogromnog SUV pa se probijaj kroz saobracajnu guzvu, mislim ovo je san mnogih soccer moms.

+1 

U medjuvremenu, Teksas odbija da primi sirijske izbeglice koje savezna vlada sutra salje u Hjuston. Zagubio mi se link, verujte na rec.

edit: Prline, sedi, cuti, i citaj sta WTF pise o Americi. Napijaj se znanja sa izvora. 

Edited by ObiW
Posted (edited)

emancipacija bato - AK47 u ruke, posle za volan ogromnog SUV pa se probijaj kroz saobracajnu guzvu, mislim ovo je san mnogih soccer moms.

yep.

Islamic-State-women-in-burqas-with-guns.

Edited by Gandalf
Posted

yep.

Islamic-State-women-in-burqas-with-guns.

pre nego sto se javi hella...nasao idealno skvo za njega

Posted

Abbottu zvace bulja gace.  Poceli San Francisco hippies da se naoruzavaju. 

Posted

Abbottu zvace bulja gace.  Poceli San Francisco hippies da se naoruzavaju. 

Sad kad krenu...

hipster-620x330.jpg

170a7102252d9a7c3fb4561a2fdb0e9d.jpg

Posted (edited)

To je to!  Da vidim Volvo XC70 ili Subaru Outback sa ugradjenim gun rack pa mogu onda da umrem.  A tek kad krenu da proizvode craft puske i pistolje i artisan municiju.  Ono lik na krovu neke brownstone u Brooklynu u maloj radionici pravi small batch artisan ammo i organic-pasture-raised-leather-genuine pistol holsters.

Edited by WTF
Posted

Rubio pokušava da se istakne u kampanji, viče "Gledajte mene, mogu i ja da budem idiot kao Trump, Carson, & co, pazite šta ću sad da lupim o San Bernardino terorističkom incidentu!"

“When this first came out, without knowing anything about the case, the first thing they started talking about was gun control, and gun control. I don’t hear anybody talking about bomb control. They put bombs, they left bombs behind on the scene of attack, intending to kill even more people than they did with the guns.”

Bomb control :lol: Lik se pravi da je eksploziv podjednako lako kupiti u prodavnici kao vatreno oružje, da im se svakih nedelju dana desi poneko masovno ubistvo eksplozivom.

Posted

Nije da ga branim, ali generalno je u pravu samo što se krajnje loše izrazio. Perkusore za improvizovani eksploziv, prilično često korišten od strane terorista, je dosta lako nabaviti u bolje snadbevenim marketima pogotovo u tom kraju svijeta. 

E sad, USA mediji nisu specifično naznačili o kojoj vrsti eksploziva se radi, i ne znam je li moguće primjera kupiti tnt u lokalnom arm shopu. 

Lično nisam protiv naoružane nacije, ali ne po ovakvom američkom receptu gdje su tržište naoružanja doveli do apsurda, dok s druge strane tržište lijekova na recept toliko neslobodno kao da im monopol drži Pol Pot lično! Ali izgleda to je neko osinje gnijezdo sa Capitol Hilla u koje se ne dira...

jqCbJlj.jpg

Posted

To što možeš da kupiš precursors za eksploziv iz domaće radinosti je isto kao kad bi npr. vatreno oružje bilo zabranjeno za civilnu upotrebu, ali tu su 3D štampači pa ako hoćeš možeš da pokušaš da sastaviš sebi neku improvizovanu prangiju.

Kako god da okreneš, vrhunski je idiotizam uprti prstom u eksploziv kao krivca za sva ova sranja, a u odbrani civilnog naoružanja.

Posted

Slažem se... Ali to je ono što nezainteresovani Amerikanac želi da čuje. Nema gun control, neće biti akcija "žetva", i to je to... Sve dok se ne počnu postavljati pitanja na snazi je produži dalje, nema šta da se gleda. Sad bi bilo zanimljivo čuti šta kaže druga strana oko gun control. Jer...

11265452_10155537504365035_6796723934174

Posted

Не знам зашто си се одмах умешала и почела да говориш о мени. Претпостављам да ти је лакше да мрзиш дебеле Србе него дивотед муслимана са калашом који убије гомилу колега, али то стварно није оправдање што си одмах спустила разговор на лични ниво.

Неописово је досадна. Да се макар политички ангажовала па да има неке хасне од свега тога.

Posted

Nije da ga branim, ali generalno je u pravu samo što se krajnje loše izrazio. Perkusore za improvizovani eksploziv, prilično često korišten od strane terorista, je dosta lako nabaviti u bolje snadbevenim marketima pogotovo u tom kraju svijeta. 

E sad, USA mediji nisu specifično naznačili o kojoj vrsti eksploziva se radi, i ne znam je li moguće primjera kupiti tnt u lokalnom arm shopu. 

Lično nisam protiv naoružane nacije, ali ne po ovakvom američkom receptu gdje su tržište naoružanja doveli do apsurda, dok s druge strane tržište lijekova na recept toliko neslobodno kao da im monopol drži Pol Pot lično! Ali izgleda to je neko osinje gnijezdo sa Capitol Hilla u koje se ne dira...

jqCbJlj.jpg

Ako bi u SAD pokusao da kupis neku vecu kolicinu dizel goriva i vestackog djubriva (najcesci sastojci improvizovanih eksplozivnih naprava) a ne posedujes farmu koja bi to mogla da opravda, veruj mi da bi vrlo brzo dobio nezvanu posetu do zuba naoruzanih nindza kornjaca iz raznoraznih federalnih sluzbi. Jeste sve to u slobodnoj prodaji ali se ipak monitoruje ko kupuje i zasto kupuje.

Posted

To je to!  Da vidim Volvo XC70 ili Subaru Outback sa ugradjenim gun rack pa mogu onda da umrem.  A tek kad krenu da proizvode craft puske i pistolje i artisan municiju.  Ono lik na krovu neke brownstone u Brooklynu u maloj radionici pravi small batch artisan ammo i organic-pasture-raised-leather-genuine pistol holsters.

Pravi NRA hipster bi vozio SAAB 900 Turbo kabriolet iz 1987. sa luggage rack-om (vidi spoiler) koji bi pretvorio u gun rack :fantom:

800px-SAAB900-convertible-prototype-rear

• Create New...