Eraserhead Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 neminovno? ne bih se zacudio da Tramp na kraju dobije GOP nominaciju. +1
akibono Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Razočarenje, ipak muslimani... narativ kandidata će biti drastično drugačiji od očekivanog, umesto gluposti biće jedna jezivost. Osumnjičeni i okolnosti omogućavaju veliki prostor za freestyle priču, mogu da udaraju gde hoće.
Prospero Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) Muslimani? Mislim da sam ovde čuo kako na nekoj GOP party pampur iskače iz flaše šampanjca.... Edited December 3, 2015 by Prospero
ObiW Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Muslimani koji su legalno kupili AR-15. Deda Mraz je poranio GOPovcima ove godine.
Hella Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Razočarenje, ipak muslimani da su beli hrišćanski ekstremisti ili militantni ateisti jel bi bilo očaranje
mandingo Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 workplace violence, ako su muslimani... ili climate change.
Прслин Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) Јесте климејт чејнџ, управо сада читам како је Фарук скоро путовао у Саудијску Арабију. Сигурно је тамо из прве руке видео како високе температуре смањују приносе, чуо стручно објашњење најеминентнијих стручњака за климатске промене на свету - познатих по томе што одсецају главе песницима када певају о аутомобилима са двотактним мотором - па се потресао и са својом онлајн младом начисто изгубио живце када је неко од његових колега из Паблик Хелта рекао да би на следећу конференцију требало да иду авионом, а не чезама. Edit: L.A. Times... Не знам шта да мислим о овоме. Са једне стране суптилно стављају свим дивотед муслиманима мету на главу, са друге стране то су му колеге. They said Farook recently traveled to Saudi Arabia and returned with a new wife he had met online. The couple had a baby and appeared to be "living the American dream," said Patrick Baccari, a fellow health inspector who shared a cubicle with Farook. Baccari and Christian Nwadike said Farook, who worked with them for several years, rarely started a conversation. But the tall, thin young man with a full beard was well liked and spent much of his time out in the field. They and other colleagues said Farook was a devout Muslim, but rarely discussed religion at work. "He never struck me as a fanatic, he never struck me as suspicious," said Griselda Reisinger, who worked with Farook before leaving the agency in May. Edited December 3, 2015 by Прслин
ObiW Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Јесте климејт чејнџ, управо сада читам како је Фарук скоро путовао у Саудијску Арабију. Сигурно је тамо из прве руке видео како високе температуре смањују приносе, чуо стручно објашњење најеминентнијих стручњака за климатске промене на свету - познатих по томе што одсецају главе песницима када певају о аутомобилима са двотактним мотором - па се потресао и са својом онлајн младом начисто изгубио живце када је неко од његових колега из Паблик Хелта рекао да би на следећу конференцију требало да иду авионом, а не чезама. iDemo v2.0
Прслин Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Не знам зашто си се одмах умешала и почела да говориш о мени. Претпостављам да ти је лакше да мрзиш дебеле Србе него дивотед муслимана са калашом који убије гомилу колега, али то стварно није оправдање што си одмах спустила разговор на лични ниво.
ObiW Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Не знам зашто си се одмах умешала и почела да говориш о мени. Претпостављам да ти је лакше да мрзиш дебеле Србе него дивотед муслимана са калашом који убије гомилу колега, али то стварно није оправдање што си одмах спустила разговор на лични ниво. Ma lupas za sve pare, al' na cirilici. Zato si usavrsena verzija leprsavog kolege.
Прслин Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ти опет мене коментаришеш, а не тему. Ја сам сигуран да постоји неко име за те што иду по форуму по разним топицима, чекају да неко за кога су умислили да им је архинепријатељ - пошто су гледали Ратове звезда знају да мора да постоји неки архинепријатељ - нешто напише, а онда искористе то као повод да почну да вређају. Како ли се беше зову те особе, сметнуо сам са ума скроз... Луркери? Није. Смрадићи! Па, добро, могло би, али нисам на то мислио. Има неки филм са таквим именом... "Мала кепецкиња прима га у уста"! Хмммм... Да! "Сталкер", бре. Е, то си ти, обична сталкерка.
iDemo Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 #onokad Q: This post is hidden because you have chosen to ignore posts by xyz. View it anyway? A: No.
WTF Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) Muslimani koji su legalno kupili AR-15. Deda Mraz je poranio GOPovcima ove godine. Muslimani od kojih je jedan rodjen u Illinoisu i ceo zivot ziveo ovde. Voleo je sve sto vole mladi - target shooting, sports cars, chilling w/ buddies. Boy next door. Ovo meni lici na neki hibrid. Islamic terrorism with an American twist. Ono kad resis da pobijes masu nevernika, ali to uradis na pravi™ americki nacin - masom oruzja koje si legalno kupio i ono najvaznije - na mestu zaposlenja, gde vecina pravih™ americkih masovnih ubica obavlja te stvari. edit: E da, jos 1 stvar - usput je poveo zenu da mu pripomogne u akciji, znaci nista ono "bosonoga u kuhinji, kuva rucak i brine o deci", nego emancipacija bato - AK47 u ruke, posle za volan ogromnog SUV pa se probijaj kroz saobracajnu guzvu, mislim ovo je san mnogih soccer moms. Edited December 3, 2015 by WTF
ObiW Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) Ти опет мене коментаришеш, а не тему. Pa kako da te ne komentarisem? Procitaj ponovo vest, samo umesto "pobijeno 14 amerikanaca", procitaj "pobijeno 14 srba". I onda zamisli mene kako dolazim da leprsavo saopstim kako je ubica bio na letovanju u Tirani pa ga udarila suncanica. A ostatak posta ti je Edited December 3, 2015 by ObiW
Прслин Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Још једном апелујем да се не бавиш мноме, нити шббкбб фантазијама о мени, нити својом моралном инфериорношћу и мојом интелектуалном супериорношћу већ темом. Дакле... Верујем да ће ова пуцњава озбиљно уздрмати положај муслимана у Америци, што је ваљда јасно баш свакоме. Али, посебна тежина је овде на чињеници да је убица рођени Американац, у сасвим солидној животној ситуацији. Донекле вади ствар то што му је жена живела у Саудијској Арабији, па ће свако ко има готивног муслимана комшију да каже себи "ма, Фарука је жена навукла". Али, сигуран сам и да има сасвим довољно парова где је бар једна особа имигрант, којима су се ове будале усрале у живот. Саудијци су проблем над проблемима јер имају превише пара и превише утицаја. Не знам како ће та багра да се разбије, а све без тога је бављење последицама, а не узроком.
Recommended Posts