Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)

Mislim da tu ima i pravih popusta. Mozes napraviti odlicnu zaradu cisto na povecanju obima prodaje i sa manjim cenama.

Pa i ako ima, ovako da se juriša normalno bi bilo jedino ako si gladan i dete ti je gladno a dele hranu za dž.

Edited by Dagmar
Posted (edited)

Fotka Nik Nolt pljunuti

slučajno poslato sa TT

Edited by vookela
Posted

Lik je vec preko 12 sati u custody, ziv i zdrav, nepovredjen, i jos se ne zna da je PP bio meta, nego razni retardi zamazuju oci ljudima kako je to mozda sve bilo slucajno, ono covek resio da izroka nego drugo mesto pa promasio i slucajno usao na pogresni ulaz.

A kad se sve potvrdi, ovako ide playbook GOP retarda:

1. Presumeravanje fokusa na poginulog pandura, cops are always the good guys, #police lives matter

2. Ubica je "mentally imbalanced", ali i ovako nesto je vredno platiti da bi se sacuvao sveti 2. amendment

3. PP je sam sebi izazvao ovo, kao recimo neka zenska sto obuce minic pa se posle buni sto ju je neko silovao. Defund PP i ovako se nesto nece ponoviti.

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

Mene cudi kako crnci dosad nisu napravili opsti haos koliko ih je sistem sabio i unizio, svaki put kad je bilo race related crime ili cop shooting

slučajno poslato sa TT

Posted

Za 5g americki stampedo za black friday ce biti civilizovan zapad u odnosu na Srpski.

Juce mi stigao neki mail....crni petak super popusti do 30. Novembra i do 70%

Tako da i nasi prodavci krenuli da kopiraju taj debilizam.

Kad krenu penzioneri da se laktaju za 10% jeftinije zardinjere...

Posted

cekaj, u Srbiji se sad slavi Thanksgiving?

Ono kada su Tracani doneli curku Slovenskim pilgrimima.

Posted

Kad moze halloween...why not?

Amerikanizacija banana drzave odavno u toku.

Nismo mogli da se ugledamo na neku normalniju zemlju zapada ali to je i ocekivano.

Posted

A tek dan zaljubljenih. Umesto da mladi slave svetog Trifuna oni se jebavaju.

Posted

Najsladja je ipak deblizacija medija na americki nacin- Ivan Ivanovic, Zoran Kesic i sl. sitkom nivo izvestacenosti uz "rialitije".

Samo cekam da se Vice, Tarzanija i Njuzovci probiju na televizor da dozivljaj bude potpun.

​Sreca pa bar 5g ne gledam televiziju sem za sport.

Posted

Onda nije ni čudo da si propustio da je B92 = Vice TV :D

Posted

Ovde isto - samo je ove godine vise online nego u prodavnicama:

Online retailer Amazon says it had its biggest sales day in the UK as shoppers rushed to buy bargains on Black Friday.

The UK version of the website sold more than 7.4m items while other retailers had problems with web sales due to huge demand.

Retail analysts said online sales were estimated to have passed £1bn on a single day for the first time.

Posted

Sad ce Donald Trump da kaze kako je to 1 odlicna stvar i sve ce biti OK.

Sent from my iPad using Tapatalk

Jos gore. Sad ce americki talibani da se prave naivni i da spinuju. Pri tome ne mislim da je taj najgori vec da dobija najvise medijske paznje zbog svojih kretenluka. Iskreno, kad bi bilo izmedju njega i Carsona rekao bih da je bolje da on bude predsednik.

Posted (edited)

Najsladja je ipak deblizacija medija na americki nacin- Ivan Ivanovic, Zoran Kesic i sl. sitkom nivo izvestacenosti uz "rialitije".

Samo cekam da se Vice, Tarzanija i Njuzovci probiju na televizor da dozivljaj bude potpun.

​Sreca pa bar 5g ne gledam televiziju sem za sport.

I Tarzanija je već na televizoru, mada mnogo više na jućubu doduše. :P

edit: a Njuzovci ti pišu šta Kesić da kaže, ako nisi znao. 

Jbg, televizije su očajne za sadržajem jer su sranje, pa su spremne da prihvate sve što makar malo nije sranje.

Edited by Ariel
  • Create New...