ObiW Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 @ObiW: to je bio Snowmageddon 2009. tokom proteklih par godina, u DCu padne 10cm snega barem par puta u toku zime. sluzbe su svaki put iznenadjene. Snowmageddon 2003. 60 cm snega, tri dana raspusta na Capitol Hillu. Ne sto se sluzbe iznenade za 10 cm snega, nego sto se uvek samoposluge isprazne na nagovestaj da ce mozda da padne sneg.
hazard Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) 60 cm snega Snowmaggedon mora da stanovnici Bafala i priobalja velikih jezera umiru od smeha kada vide da su DCiju proglasili "snowmaggedon" zbog pola metra snega...o Kanadjanima i da ne pricamo. "Snowmaggedon" je > 1 m snega, oluja koja traje bar 3 dana, nocu -20 bar, i ledenice koje su tolike da zbog njih padaju dalekovodi. Edited August 20, 2015 by hazard
расејан Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Једно време је био у изгледу посао у Сиракузи, Њ. Установио сам да није тачно да је то место са статистички највише снега - они су тек други. На првом месту је њихов аеродром. Има фотка, стоји тип на паркингу, од којег се види само светиљка, негде у висини колена. То је брат брату пет метара барем. А да, јужњаци се усеру кад падне снег. Нему појма са вожњом - ајде што се сурдукну са аутопута и кад снега има 3мм, него што играју валцер преко целе раскрснице кад добију зелено. Кад на радију навале са паником, буде и несташица - има само обраног млека, а оног нормалнијег јок, или нестане леба осим најскупљег. А онда изађу у шорцу и папучама да се грудвају.
Sammael Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Kad sam bio četvrti gimnazije u Tenesiju, bio sam u ozbiljnoj saobraćajki kad je pao prvi sneg. Srećom nije bilo ništa ni meni ni devojci koja je vozila, ali je matori Ford Bronco stradao skroz. Priča je bila sledeća: ujutro je krenuo da pada sneg u planinama (Gatlinburg) ali nije padao u nižim predelima (ostatak Sevier County-a) tako da nisu mogli da proglase snow day jer je za to potrebno da svuda pada sneg. Odvezli smo se normalno u školu i onda su nas na pola dana pustili kući jer je svuda počelo da pada. Do tada se na asfaltu uhvatio sloj poledice, pa preko njega sloj suvog snega. Sedeo sam napred i znam da devojka koja me vozila nije divljala, niti paničila, vozila je skroz normalno. Međutim, u jednom trenutku je samo rekla "I'm sorry... we're gonna crash" i osetio sam kako auto sam od sebe ubrzava. Pokušala je da samo volanom bez gasa i kočenja nekako održi pravac ali nije bilo šanse. Izleteli smo s puta, preleteli jarak, udarili u banderu dok smo leteli na dole i na kraju završili u bodljikavoj žici. Ni ona ni ja nismo imali ozbiljnije povrede od whiplasha (vezani oboje), ali su meni cvikeri odleteli s nosa i razbili se o šoferku a ranac koji je bio na podu ispred zadnjeg sedišta mi je završio u krilu. Lik u čijoj smo živici završili izašao da vidi štetu, jedva smo dobili od njega telefon da pozovemo nekoga da dođe po nas. Pored nas je prošao (ne zaustavivši se) školski autobus iz naše škole.
maximus Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 vozim ja neki shitbox w/o brakes, jbg dirt poor emigrant, rane '90-e I guess, idem pravo na mass ave, jbt sarana pok tiponila, kad ono Dukakis prelazi ulicu - jbg nemam kocnice pa uvatim za rucnu, shitbox se valja po snegu&ledu... zamalo da obrisem dukakisa; jadan covek ispruzi ruke da se zastiti a shitbox se nekako zaustavi, zamalo da ga pregazim
WTF Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 vozim ja neki shitbox w/o brakes, jbg dirt poor emigrant, rane '90-e I guess, idem pravo na mass ave, jbt sarana pok tiponila, kad ono Dukakis prelazi ulicu - jbg nemam kocnice pa uvatim za rucnu, shitbox se valja po snegu&ledu... zamalo da obrisem dukakisa; jadan covek ispruzi ruke da se zastiti a shitbox se nekako zaustavi, zamalo da ga pregazim Dude, that's like sooooo 90s.
JozoMujica Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 https://www.youtube.com/watch?t=67&v=eaPwqokBn9M
Prospero Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 We are at war with this group of people, iz toga se crpi ostala logika, ratni zarobljenici, itd itd.
JozoMujica Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 We are at war with this group of people, iz toga se crpi ostala logika, ratni zarobljenici, itd itd. Logika? Ako ovo nije fašizam, ja ne znam šta je.
Weenie Pooh Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 A šta znači self-radicalized, ja mora da nisam bio na času kad se to učilo? To nešto kao slobodni radikal?
189- Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Virginia TV reporter, photographer killed in shooting during live interview u spojleru snimak ubistva https://www.youtube.com/watch?v=DbG7uFxVfnY&bpctr=1440601795 jebotebog
Ayatollah Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Javljaju na CNN-u i Sky News-u da sumnjaju da je u pitanju nezadovoljni bivši zaposleni te TV stanice. U svakom slučaju horor.
WTF Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Grozno se osecam zbog ovoga, Ziveo sam u Roanoku skoro 2 godine sredinom 90ih, to je najveca i najpopularnija TV stanica u regionu. Ona sablasnuta voditeljka u studiju na kraju videa se zove Kim i nju i njenog muza sam licno poznavao kao i nekoliko drugih novinara/reportera iz TV stanice. Uzas, jebote! Inace, izgleda da se ubica ubio kad su ga saterali u cosak. Bivsi reporter te stanice, ocigledno je imao beef sa nekime. Ludak je cak i uspeo da snimi kakao ubija ovo dvoje, i okacio na svoj twitter profil koji je u medjuvremenu suspendovan.
InvisibleLight Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Grozno se osecam zbog ovoga, Ziveo sam u Roanoku skoro 2 godine sredinom 90ih, to je najveca i najpopularnija TV stanica u regionu. Ona sablasnuta voditeljka u studiju na kraju videa se zove Kim i nju i njenog muza sam licno poznavao kao i nekoliko drugih novinara/reportera iz TV stanice. Uzas, jebote! Inace, izgleda da se ubica ubio kad su ga saterali u cosak. Bivsi reporter te stanice, ocigledno je imao beef sa nekime. Ludak je cak i uspeo da snimi kakao ubija ovo dvoje, i okacio na svoj twitter profil koji je u medjuvremenu suspendovan.
Recommended Posts