Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Abortion is about killing people and breaking things.

Posted

:D

BTW kad pozoves broj na koji su naveli  na kraju emisije zabava se nastavlja :D

Posted

A ne, ne, ne... Every sperm is sacred, a ne life.

Posted

provaljena baza podataka kanadskog dating sajta (namenjenog ljudima u brakovima i vezama, pod sloganom life is short, have an affair), ima preko 15000 mejlova sa americkih gov i mil domena.  :isuse:  :D

Ashley Madison hack is not only real, it’s worse than we thought

Eto kakvi degeni primaju platu od mog poreza.  A anti-amerikanci ovde nek nastave da kenjaju o "zloj imperiji koja kontrolise sve". :isuse:

Posted

Meni je to hakersko zadiranje u privatnost pod izgovorom "razotkrivanja prevara" malo jadno. 

Posted

To jeste, ja sam za "live and let live" princip.  Ali registrovati se na neki sajt, bilo  to cak i nesto benigno kao neka fantasy football league ili slicno, sa e-mail adresom poslodavca, pogotovu kad je to drzava ili oruzane snage, to moze samo najveci moron.

Posted

A anti-amerikanci ovde nek nastave da kenjaju o "zloj imperiji koja kontrolise sve". :isuse:

ko veruje u vrhunsku strucnost i sposobnost americkih sluzbi... trebao je da bude u Vasingtonu protekle zime, kada je kompletan grad stao na par dana jer su sluzbe bile iznenadjene metrom snega u sred zime.

Posted

Ih pa to je stalno tako kad padne preko 10 cm snega u Vasintonu. 

Posted

Treba da vidite sta se ovde u NC dogodi kad padne sneg.

Posted (edited)

bio je nedavno jos jedan skandal sa provaljivanjem u bazu podataka zaposlenih u americkoj administraciji. ukradeno je preko 14 miliona licnih dosijea.

agencija zaduzena za cuvanje je napravila ustedu praveci ugovore sa kompjuterasima iz argentine i... kine.  :D

Edited by Takeshi
Posted

Treba da vidite sta se ovde u NC bilo gde juzno od Philadelphije dogodi kad padne sneg.

FTFY.

Posted

@ObiW: to je bio Snowmageddon 2009.

tokom proteklih par godina, u DCu padne 10cm snega barem par puta u toku zime. sluzbe su svaki put iznenadjene.

• Create New...