Weenie Pooh Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Bibi piša po njemu zato što neće da bombarduje Iran. Ako su govna i tamo i ovamo, ceniš da bi mogao da oplete po nuklearnim postrojenjima na obe strane i zavede red? Nego na drugu temu, ovi trophy hunters oko kojih se u poslednje vreme diže frka su stvarno presmešni kad otvore usta: “Everybody thinks we’re cold-hearted killers and it’s not that,” Corgatelli said in the nationally televised interview. “There is a connection to the animal and just because we hunt them doesn’t mean we don’t have a respect for them. “Giraffes are very dangerous animals. They could hurt you seriously, very quickly.” Toliko su opasne da sam morala da otputujem na drugi kontinent da ih prva preventivno eliminišem, još sam platila da mi krvožednu zver vežu i privedu na ustreljenje.
marv Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Bibi piša po njemu zato što neće da bombarduje Iran. Ako su govna i tamo i ovamo, ceniš da bi mogao da oplete po nuklearnim postrojenjima na obe strane i zavede red? nije vazan razlog zasto to uradio nego drskost i nevidjena provokacija. da je obama imao i malo obraza prekinuo bi svaku saradnju dok mu minimum ne dovedu bibijevu glavu
ObiW Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 nije vazan razlog zasto to uradio nego drskost i nevidjena provokacija. da je obama imao i malo obraza prekinuo bi svaku saradnju dok mu minimum ne dovedu bibijevu glavu Ti nisi do sada primetio da je saradnja sa Izraelom na veoma niskom nivou? Ja bih rekao na najnizem u poslednji par decenija.
ObiW Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 sta ima veze jesu li persijanci ili eskim, i dalje je to teokratija koja eksportuje radikalni islam i terorizam. njima je trebalo poostriti sankcije i naravno bombardovati nuklearna postrojenja Jel ti znas da se siitske iracke milicije bore protiv ISIS-a, i da im komanduje iranski general? Jel znas im je nedavno americka avijacija davala podrsku iz vazduha? Kako mislis da se ta saradnja nastavi ako im bombardujes nuklearna postrojenja? ja sam rekao da sta god uradio da udovolji njima oni nikada nece biti zadovoljni i nikada ga nece smatrati svojim. pa bolje socijalizam nego nehumani liberalni kapitalizam Socijalizam ce da uvodi socijalista Sanders, samo prvo da pobedi Hilary na dem primary a onda i na izborima. kada treba spasavati velike lopove onda ne smeta socijalizam? kad se spasava Grcka od bankrota ne bunis se da spasavaju lopove? a izrael dovesti u red i pokazati gde im je mesto i da ne mogu da se ponasaju ko vladari sveta Gandalf ce ti objasniti taktiku Palestinaca (povecati cenu okupacije) i zasto je ona dobra za Palestince, a ja samo mogu da konstatujem da je ta taktika upropastila izraelsku levicu i dovela Bibija na duze vreme. Amerika najbolje sto moze je da ga ignorise i da sledeci put kada padnu rakete na Ben Gurion suspenduje americke letove na mesec dana. To ce biti delotvornije nego trazenje Bibijeve glave na pladnju. da li mogu svi amerikanci u md anderson? Moze 7 miliona vise nego pre par godina. Malo li je? ma samo neka nastave sa strateskim partnerstvima sa teokratijama, evo sad pored ksa nema razlog da i iran ne bude strateski partner. ali da ne kukaju posle kada im se zakucavaju sa putnickim avionima Marv, ISIS nece sam da padne ko zrela kruska, a Amerikanci nece da salju vojsku u Irak i Siriju da ratuje sa njima. Imaj to u vidu.
Weenie Pooh Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Jel ti znas da se siitske iracke milicije bore protiv ISIS-a, i da im komanduje iranski general? Jel znas im je nedavno americka avijacija davala podrsku iz vazduha? Kako mislis da se ta saradnja nastavi ako im bombardujes nuklearna postrojenja? Pa ima čovek plan...
Takeshi Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 fox objavio imena prve republikanske debate. vrhunska ekipa. :D Chris Christie and John Kasich are in. Rick Perry is out. And Donald Trump will be center stage.The candidates, drawn from an average of the five most recent national polls, ranked from first to tenth: Trump, former Florida Gov. Jeb Bush, Wisconsin Gov. Scott Walker, former Arkansas Gov. Mike Huckabee, neurosurgeon Ben Carson, Texas Sen. Ted Cruz, Florida Sen. Marco Rubio, Kentucky Sen. Rand Paul, Christie and Kasich.
Weenie Pooh Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Za Kristija i Kesića ih je mrzelo čak i da napišu čega su (bili) guverner
banecare1 Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 molim preporucite gde sada pratiti te debate kad je stewart cao, ali da nisu analize od po sat vremena. highlites me interesuju. tnx
ObiW Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Kad smo vec kod Stewarta... Jon Stewart: Goodbye to the Last Honest Newsman America will miss Jon Stewart. But it's fair to say we miss him already, because his America is gone. The political climate — angrier, more bitter, more violently divided — is radically different from the one he signed up to make fun of. Political satire, as Stewart defined it on The Daily Show, requires him to appear equally tough on the left and the right. But that means he has to pretend there's such a thing as a moderate center.If his show got more predictable in the past few years — making the same jokes every night about the same Fox News/Tea Party bullshit — that's because America did too. And it clearly took a toll on him. "Watching these channels all day is incredibly depressing," he said recently. "I live in a constant state of depression.".... It'll be an uglier world without Stewart — but then, that's the main reason he's bailing: It's an uglier world already. So you have to suspect Stewart doesn't care all that deeply whether The Daily Show can carry on without him. It looks like he's more worried about whether America can carry on at all.http://www.rollingstone.com/tv/features/jon-stewart-goodbye-to-the-last-honest-newsman-20150803
Gandalf Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 ...a ja samo mogu da konstatujem da je ta taktika upropastila izraelsku levicu i dovela Bibija na duze vreme.
WTF Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 fox objavio imena prve republikanske debate. vrhunska ekipa. :D Ispusili ga i Perry i Jindal i "Don't Google me" Santorum, i Beauregard. Divota! Dvojica normalnijih koje necemo videti na debati su Pataki i Gilmore. molim preporucite gde sada pratiti te debate kad je stewart cao, ali da nisu analize od po sat vremena. highlites me interesuju. tnx Za debate ti bas i ne treba Stewart, traju po sat i po i ici ce brzim tempom. Za highlights ce se pobrinuti Trump, mada ako Huckabee i Cruz budu u formi mogu i oni da se proslave.
Ariel Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Kad smo vec kod Stewarta... Jon Stewart: Goodbye to the Last Honest Newsman America will miss Jon Stewart. But it's fair to say we miss him already, because his America is gone. The political climate — angrier, more bitter, more violently divided — is radically different from the one he signed up to make fun of. Political satire, as Stewart defined it on The Daily Show, requires him to appear equally tough on the left and the right. But that means he has to pretend there's such a thing as a moderate center. If his show got more predictable in the past few years — making the same jokes every night about the same Fox News/Tea Party bullshit — that's because America did too. And it clearly took a toll on him. "Watching these channels all day is incredibly depressing," he said recently. "I live in a constant state of depression." .... It'll be an uglier world without Stewart — but then, that's the main reason he's bailing: It's an uglier world already. So you have to suspect Stewart doesn't care all that deeply whether The Daily Show can carry on without him. It looks like he's more worried about whether America can carry on at all. http://www.rollingstone.com/tv/features/jon-stewart-goodbye-to-the-last-honest-newsman-20150803 Baš sam juče čitao ovo i onda uzeo pogledao par najnovijih epizoda... I čoveče, kako kida u poslednje vreme, tačno se oseća da je rasterećen jer zna da će uskoro kraj, pa proživljava neku vrstu kreativne renesanse, slobodnije psuje, proziva, uopšte mnogo više luduje i koristi mizanscen u prvom, i najzanimljivijem, delu emisije. Baš greota, sad će samo još više bolno očigledno nedostajati.
WTF Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Baš sam juče čitao ovo i onda uzeo pogledao par najnovijih epizoda... I čoveče, kako kida u poslednje vreme, tačno se oseća da je rasterećen jer zna da će uskoro kraj, pa proživljava neku vrstu kreativne renesanse, slobodnije psuje, proziva, uopšte mnogo više luduje i koristi mizanscen u prvom, i najzanimljivijem, delu emisije. Baš greota, sad će samo još više bolno očigledno nedostajati. Sad jeste da se dobro zajebava, ali mislim da je znao sta ce biti sa Trumpom, i u kakav ce jebeni cirkus da se pretvore GOP primaries, verujem da bi ostao bar jos godinu dana. U vecerasnjem show, pretposlednjem po redu, gost ce mu biti Louie CK. Sutra uvece je zadnji show, koji je otprilike u isto vreme kao i prva GOP debata. Ne znam koga ce imati za poslednjeg gosta, ja licno navijam da to bude Stephen Colbert, ili ce mozda da pozove nekoliko poznatih licnosti da zajedno gostuju kao sto je to uradio Letterman.
Gandalf Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) http://www.economist.com/news/united-states/21660180-what-good-more-unequal-america-might-look-living-inequality Edited August 6, 2015 by Gandalf
Recommended Posts